Příspěvky uživatele - 86.111

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krmítko pro ptáky v zahradě, 8.1.2013
Z krmítka neubývá, ptáčka nevidět. Že by v současné mírné zimě neměli hlad?... já to mám podobné, si myslím, že k nám ptáčci nelétají protože se bojí zaletět na naše pláně. Máme novostavbu postavenou na poli a keře a stromy, které jsme vysadili, jsou... celý příspěvek >
Nevím jak na ovocné stromky, 7.1.2013
Stromky mají 1-6 let a téměř neplodí...to se mi zdá normální, nějaké větší plození bych očekával nejdřív tak od věku 4 let. Do té doby stromky téměř nebo vůbec neplodí. Nevím, jaké stromky jsou ty 5 a 6 leté, ale takový pětiletý ořech nebo třešeň na... celý příspěvek >
Hnojení, 7.1.2013
Zelené listy po vánocích občas pozoruji. Teď je máme taky, třeba na růžích, loni jsem to měl na zlatých deštích. Já myslím, že zelené listy dlouho zůstávají na výhoncích větvičkách, které vyrostly až pozdě v létě nebo na podzim.  Z toho plyne,... celý příspěvek >
Jmelí, 6.1.2013
Znám místo, kde je několik smrků obrostlých jmelím, tak, že úplně mění siluetu vrcholků smrků tak, že jsou ty vrcholky úplně zaoblené, vypadá to spíš jako vrcholek nějakého listnatého srtomu. Ale co je to jmelí nevím, je to moc vysoko.
Samojed - chovatelské stanice, 14.12.2012
Jo, letošní, on je to pro samojedku první sníh, je to ještě takové štěně,  nemá ani 3/4 roku. A proč je někdo neštˇastný z bígla? Vždyť je to milý psík, akorát trochu neposlušný. A vražedná kombinace samojed-bígl? Určitě ne, nemůže to... celý příspěvek >
Přišla k nám kočka - co s ní?, 6.12.2012
Ona to nebude tasemnice, ale nejaka jina potvurka. Ted kocku odcervete a cobude za tri mesice zatim nereste. My kocky neodcervujeme pravidelne, ale podle potreby. To je kdyz se nam zda kocka hubena nebo ma ty cervicky u zadku, coz muze nastat i po... celý příspěvek >
Samojed - chovatelské stanice, 5.12.2012 Obsahuje fotku
Samojedka ve svém živlu, na sněhu.
Řízkování Pámelníku, 1.12.2012
Možná, ale to u dnes nepoznám. Zajimavé tam ještě bylo, že nedaleko od toho mého pámelníku měli sousedi keř mochny křovité, který měl taky na mochnu mimořádnou velikost. Byl vysoký přes dva metry, jinou tak velkou mochnu jsem taky nikdy neviděl. Mi... celý příspěvek >
Řez třešně, 30.11.2012
Jak moc je ostříhat? No aby ty korunky byly asi tak velké jako ty kořínky, co jim zůstaly.
Řez třešně, 30.11.2012
obrovitým štíhlým vřetenům, bez pravých kosterních větví. Jsou to ale stromky bez jakéhokoliv vých. řezu...Já bych to viděl trochu jinak, když se třešeň nechá růst jak to to dříví v lese, tak vyroste krásný košatý rozložitý strom. Ovšem má to jednu... celý příspěvek >
Má první bonsaj, 29.11.2012
Hezké, ale zatím to není bosaj. Bonsaj to bude tak za 20 let.
Řízkování Pámelníku, 29.11.2012
ať jsem třeba za blbce...no podle vašeho příspěvku teda jste. Sám mám na zahradě mezi stovkami keřů i několik desítek keřů pámelníku. Není to keř, který by mne nějak oslňoval svou krásou, ale takový keř snad ani neexistuje. Mám rád třeba na jaře... celý příspěvek >
Samojed - chovatelské stanice, 21.11.2012
My máme z   White Smoke.  Ale jestli je CHS dobrá nebo špatná to nevím, ale my jsme s pesanou spokojeni.
Samojed - chovatelské stanice, 21.11.2012 Obsahuje fotku
NO už je na pravdě boží. Teď máme samojedku.
Samojed - chovatelské stanice, 21.11.2012
denně chodím kolem 5km, o víkendu výlet nejmíň na 10km...no nevím, taky máme samojedku a musím říct, že přes léto se s ní nedá nikam chodit. Když je víc než 15 °C a svítí sluníčko, tak pes sám nevyleze ze stínu, jak je jí v tom kožichu horko. Takže... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika