|
Příspěvky uživatele - 30.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Množení stáleplodících jahod, 18.8.2012 Máme už čtvrtým rokem stáleplodící jahody a potřebujeme vysázet nové, ale vůbec nemají šlahouny. Jak se množí, poradí mi někdo? Díky. |  | Přísavník rozdíl mezi 3 a 5 cípém?, 29.7.2012 Mám přísavník tříprstý, ale nevíme si s ním rady. Roste jako blázen a ještě k tomu má listy jako letiště (45 cm průměr). Už si s ním nevíme rady a asi ho vykopeme. Utrhla jsem 1 list a odnesla ho k zahradníkovi od kterého jsem koupila a ptala se zna... celý příspěvek > |  |
|  | Přezimování trubače, 29.7.2012 Poradí mi někdo, jak zabezpečit trubače na zimu? Po loňské zimě nám hodně omrzl a ty dlouhé šlahouny jsou pryč. Znova obrazil a vyrostl asi na 2 metry a mám strach, aby zjara zase nezačínal od země, chci ho vést na pergolu. Díky Rebeka |  | Co je to za rostlinu, 28.10.2011  Dobrý den, nevíte někdo co je to za keř nebo strom? Fotila jsem to přes plot v jedné zahradě. |  | Přísavník a loubinec, 1.6.2011 Připojuji se k diskuzi přísavník.Máme dům porostlý přísavníkem tříprstým, ale má tak ohromné listy, že z toho je hustý kožich.Víc se mi líbí s menšími listy a když to není taková celistvá plocha.Je to zeď na východní straně, soused má přesně na té... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|