Příspěvky uživatele - 30.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Množení stáleplodících jahod, 18.8.2012
Máme už čtvrtým rokem stáleplodící jahody a potřebujeme vysázet nové, ale vůbec nemají šlahouny. Jak se množí, poradí mi někdo? Díky.
Přísavník rozdíl mezi 3 a 5 cípém?, 29.7.2012
Mám přísavník tříprstý, ale nevíme si s ním rady. Roste jako blázen a ještě k tomu má listy jako letiště (45 cm průměr). Už si s ním nevíme rady a asi ho vykopeme. Utrhla jsem 1 list a odnesla ho k zahradníkovi od kterého jsem koupila a ptala se zna... celý příspěvek >
Přezimování trubače, 29.7.2012
Poradí mi někdo, jak zabezpečit trubače na zimu? Po loňské zimě nám hodně omrzl a ty dlouhé šlahouny jsou pryč. Znova obrazil a vyrostl asi na 2 metry a mám strach, aby zjara zase nezačínal od země, chci ho vést na pergolu. Díky Rebeka
Co je to za rostlinu, 28.10.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, nevíte někdo co je to za keř nebo strom? Fotila jsem to přes plot v jedné zahradě.
Přísavník a loubinec, 1.6.2011
Připojuji se k diskuzi přísavník.Máme dům porostlý přísavníkem tříprstým, ale má tak ohromné listy, že z toho je hustý kožich.Víc se mi líbí s menšími listy a když to není taková celistvá plocha.Je to zeď na východní straně, soused má přesně na té... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika