|
Příspěvky uživatele - 67.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké odrůdy do podkrkonoší, 24.11.2011 Chtěl bych se zeptat, jaký máte názor na odrůdu Blaník a Orion, právě to této oblasti. Děkuji za odpověď. |  | Jak správně ostříhat stromky, 23.11.2011  Chtěl bych pořádat o pomoc s radou o ostřihání stromků. Jedná se o mladé stromky ve stáří jednoho až tří let odrůd Lipno, Rajka a Rubinola - viz foto. Za každou pomoc děkuji. |  |
|  | Jaké odrůdy do podkrkonoší, 22.11.2011 Dobrý den. Bydlím v rodinném domku se zahradou na Trutnovsku v 350 m nad mořem, v kotlině, půda jílovitá. Na zahrádce mám nově vysazené prvním rokem nové odrůdy jabloní - Rajku, Rubinolu, Topaz, Lipno a Melodii . Chtěl bych ještě na jaře 2012... celý příspěvek > |  | Lotos, 16.11.2011 Já ho také pěstuji poprvé, vím že přezimuje do plus 6 stupnů, takže když má být venku min 6 tak už ho skladuji doma.Letos ho budu mýt první zimu doma.Zasadila jsem ho do menšího kbelíčku a pak ho dala do velkýho kbelíku a zalila vodou, tak uvidíme. |  | Jilm Sibiřský, 24.2.2011 Dobrý den, je možné obojí - ze semen i řízkováním. |  | Ulmus pumila - Má někdo zkušenosti či znalosti?, 12.2.2011 Ulmus Pumila má rad propustnou půdu. Na severní straně také poroste, ale ne tak agresivně jako na jižní sluneční. |  | Spevnenie svahu násypu, 18.1.2011 doporučuji skalník dammerův |  | Živý plot do nadmořské výšky 520 m.n.m, 18.1.2011 Doporučuji Jilm Sibiřský, roste opravdu rychle, je zvyklý na vyšší nadmořské výšky a cenově vychází příznivě. |  | Ulmus pumila - Má někdo zkušenosti či znalosti?, 24.11.2010 Lenko, Ulmus Pumila je nejodolnější z Jilmů proti Grafióze. Zde prodávané rostlinky jsou již proti této chorobě imunní. Jilm Sibiřský je opravdu velmi vhodný pro pěstování živého plotu a to díky jeho schopnosti rychlého růstu a hustého větvení. |  | Turkestánský brest, 10.11.2010 Jilm Sibiřský je opravdu velmi rychle rostoucí dřevina. Plot běžné výšky 1,6m je možné dosáhnout již během druhé sezóny. |  |
|  |
 |
|
|
|