|
Aprimira, 1.9.2013 Nádherná úroda. Můžete mi sdělit jak máte stromek starý. Já mám dvouletou Aprimiru zatím bez plodů. Děkuji za odpověď. |
 |
Aprimira, 29.8.2013 Dobrý den pane Vysloužile. Mám na zahradě dvouletou Aprimiru a chtěl bych se zeptat jak je to s jejím opylením. Děkuji za odpověď. |
 |
|
 |
Daple dandy pěstování, 6.4.2013 Ještě bych se Vás zeptal pane Krulikovský, jakou má Daple Dandy podnož, jaký kmenný tvar a jak velký stromek z toho vyroste. Děkuji za odpověď. |
 |
Blumy - Black Amber & Kuban Delight, 5.4.2013 Dobrý den. Ten Superior jsem si objednal také a uvádějí zde, že se jedná o samosprašnou odrůdu, nebo máte jiné informace. |
 |
Fíkovník, 3.4.2013 Dobrý večer. Chtěl bych se Vás zeptat v jaké lokalitě fíkovník pěstujete a jak jej přes zimu zakrýváte atd. Já sám mám druhým rokem fíkovník ve větším květináči a přes zimu jej dávám do sklepa. Děkuji za odpověď.
|
 |
Daple dandy pěstování, 3.4.2013 Ještě bych se zeptal pane Krulikovský, když jsou plumcot a pluot kříženci jap. švestky a meruňky v různém poměru, zda může být opylovačem také i meruňka. Děkuji za odpověď.
|
 |
Daple dandy pěstování, 3.4.2013 Tak bych se ještě zeptal , jaké potřebuje tedy opylovače. Díky za odpověď.
|
 |
Daple dandy pěstování, 3.4.2013 Dobrý den pane Krulikovský. Chtěl jsem se Vás zeptat ma plumcot Melitopolský a pluot Daple Dandy. Díval jsem se, že máte zahradu v Jabluńkovském průsmyku 380 m.m.m. Já mám zahrádku v Labské kotlině 350 mn.m. v Podkrkonoší a tak zřejmě podnebí bude... celý příspěvek > |
 |
Účinnost domácí vodárny, 24.3.2013 Dobrý den. Vlastním také domácí vodárnu, ale s 50 L nádobou. Tlak vzduchu v tlakové nádobě by měl být o 0,2 bar nižší než je spodní zapínací tlak (obyčejně 2 bar), takže tlak vzduchu v nádobě by měl být 1,8 bar. Před... celý příspěvek > |
 |
Daple dandy pěstování, 27.2.2013 Dobrý den pane Krulikovský. Chtěl bych se zeptat na jaké podnoži prodávají Melitopolski, který máte. Děkuji za odpověď.
|
 |
|
 |
Daple dandy pěstování, 26.2.2013 Dobrý den. Před 2 roky jsem zakoupil v jednom zahradnictví poblíže mého bydliště švestkomeruňku - byla bez nějakého speciálního označení názvu v ceně 399,- Kč. Tuto mám vysazenu na zahradě a již to je pěkný stromek. Na zahradě mám dále mimo jiné... celý příspěvek > |
 |
Orion, 2.12.2012 Omlouvám se, ale toto starší vlákno jsem nenašel. Chtěl bych se zeptat na letošní úrodu odrůdy Orion, množství, chuť plodů a jak jste celkově s touto spokojeni. Děkuji O. Bakeš |
 |
Rubinstep, 15.11.2012 Chtěl bych se zeptat pana Vinšálka taktéž na odrůdu Primadela. Jaké s touto máte zkušenosti, zda jsou stejné jako u pana Boštičky. Nyní jsem tuto zasadil a nevím, zda ji nechat a nebo vyměnit. Děkuji za informace. |
 |
Angold, 15.11.2012 Chtěl bych se zeptat ostatních pěstitelů této odrůdy jaké jsou jejich zkušenosti s pěstováním, chutností plodů a zejména na údajnou střídavou plodnost. Tuto jablůňku mám zatím vysazenu jeden rok a nevím zda tuto mám nechat, nebo radši vsadit... celý příspěvek > |
 |
Vyměnit tyto jabloně?, 5.9.2012 Dobrý den pane Polehla. Četl jsem Vás příspěvek, kde rovněž píšete o mém poškození na jablůňce Rajka. K tomu chci pouze opravit, že se jedná o rok a půl starou jablůňku (mylně uvedeno dva a půl roku).
V příspěvcích... celý příspěvek > |
 |