Příspěvky uživatele - 224.65

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cibule sazečka, 21.8.2012
Ve škole nám říkali, že do květu jde cilule za podmínky, že má nad 1 cm a prodělá jarovizaci. Profesor tvrdil, že lze druhým rokem pěstovat i cibuli "kuchyňské" velikosti do maxirozměrů, avšak za předpokladu, že neprodělá jarovizaci, jinak jde do... celý příspěvek >
Zelená renkloda - uschla, 14.8.2012
Althanova je náročnější na pěstování - potřebuje opylovače, kterým je např. právě zelená renkloda. Také je nutý dobře načasovný postřik proti pilatce, jinak se nemusíte dočkat plodů. Letos v době nalévání plodů nám uschla polovina stromu zelené... celý příspěvek >
Jak vybrat zavařovací hrnec, 11.8.2012
Celá léta zavařuji v obrovském obyčejném hrnci (s utěrkou na dně), který je o dost větší než plotýnka. Na novém sporáku se sklokeramickou deskou se mi příčí ho používat a tak zvažuji koupi zavřovacího hrnce. Podle čeho vybírat, na co si dát pozor...?... celý příspěvek >
Pestujete na záhrade huby zo sadby?, 10.8.2012
Je to už dva roky, co jsem "zasela" vatovec, ale zatím mi nic nevyrostlo :-(Beruna
Neznamy druh jablka, 1.8.2012
Že by Mantet? Beruna
Cuketa: nemoc, reakce na granule nebo polito herbicidem?, 19.7.2012
V loňském roce jsem přišla o cuketu (měla jsem jen jednu) v plné plodnosti - uvadla během 2 - 3 dnů a začalo to od starších listů. Zásahem sousedů to u mě určitě nebylo. Příčinu jsem bohužel nezjistila. Beruna
Kanadské borůvky - omylem posečené, 24.6.2012
Myslím, že je velká šance že přežije. Letos na jaře jsem z nevhodného místa přesazovala dvě rostliny. Na jedné z nich neobrazila ta jediná větévka kterou měla, takže to vypadalo, že je po ní. Dnes jsem ráda, že jsem vyčkala, už obrůstá od země.... celý příspěvek >
Molica - skodca na kaleraboch, kapuste a rajcinach ako ucinne proti nej?, 20.6.2012
Moje kapusty větrají na 100% 24 h denně - jsou na volném záhoně a před chvílí jsem na nich také našla molice. Právě hledám jak s nimi zatočit. Beruna
Mechanický vertikulátor, 2.5.2012
chce to dlouhou násadu(2metry) a zatížit cihlou-pak stačí jen tahat, ale je to docela těžké. Je potřeba aby půda byla vlhká, aby se hrávě dobře zařízly.
Mandloň, 14.4.2012
Dobrý večer, zmiňujete Supernovu - máte ji již více let a můžete se podělit o zkušenosti s touto odrůdou? Beruna
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika