Příspěvky uživatele - 159.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lílie - co s odkvetlými lodyhami, 25.7.2012
Zdravím všechny a děkuji těm, co mi odpověděli na můj dotaz ohledně lílií po odkvětu. Omlouvám se za pozdní reakci, ale byl jsem mimo. Informace od Vás využiji a moc za ně děkuji. Zatím mi lílie velmi krásně kvetou. Děkuji Roman
Lílie - co s odkvetlými lodyhami, 11.7.2012 Obsahuje fotku
Zdravím všechny. Koupil jsem si řadu cibulí lílií, vsadil do země a krásně mi vykvetly. Byly a některé ještě jsou v krásném květu. Jen nevím, jak je řezat a co s nimi po odkvětu. Názory se liší. Někdo navrhuje uříznout až u zěmě, ale většina říká že... celý příspěvek >
Sázení odkvetlých hrnkových lilií, 4.9.2011
Zdarvím všechny a chtěl bych požádat o radu, jak zasadit právě odkvetlé lilie, zakoupené v supermarketu. Chtěl bych je zasadit do záhonu. V diskuzích jsem se dočetl, že se cibule mají sázet na konci září a jak. Co ale dělat, když právě llílie... celý příspěvek >
Malé mušky v trávě, 19.7.2010
Dobrý den, letos v léťe se nám na zahradě v trávníku objevily malé mušky, jsou asi 5mm velké a mají nazelenalá křídla. z trávy vzlétnou nebo spíše vyskáčou jen tehdy, když trávou procházíme. nevíte prosím vás někdo co jsou zač a co na ně... celý příspěvek >
Co s mravenci?, 15.4.2009
Dobrý den, prosím o pomoc při řešení následujícího problému. Loni na podzim jsem vysadil 2 stromky jedlých kaštanů a jeden mi napadli mravenci. Pravděpodobně se usídlili v kořenovém systému. Poradíte mi, jak je odstranit aniž bych poškodil stromek.... celý příspěvek >
Brambořík, 13.4.2009
Dobrý den velice by mě zajímalo proč se začalo bramboříku kroutit listy předem děkuji za odpověd
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika