|
Zima - jak ochránit bylinky, 24.9.2012 a nějak přikrývat?A jak ostříhat? |
 |
Zima - jak ochránit bylinky, 22.9.2012 Zdravím,
mám na zahrádce bylinky jako třeba meduňku, tymián, šalvěj, rozmarýn atd.
Chci se zeptat jak je mám na zimu ochránit a jak ostříhat děkuji |
 |
|
 |
Jaké ovoce, 2.9.2012 Jo a s tím ovocným stromem myslím nějaký menší třeba velký jako rybíz nebo angrešt nemyslím meruňku atd. |
 |
Jaké ovoce, 2.9.2012 Dobrý den,
chci se zeptat za lavečkou máme takový menší prostor (asi 2x2 metry) a chtěli by jsme tam zasadit nějaký ovocný strom nebo keř.Zatím máme černý rybíz ale stále se tam asi 2 rostliny vlezou.Chtěl bych poradit co tam zasadit a aby to... celý příspěvek > |
 |
Stromkový rybíz, 28.8.2012 Dobrý den,
na zahradě máme asi 20 let (možná i více) starý stromkový černý rybíz nevím jaká odrůda.Chtěl bych ho ale namnožit a nevím jak ho nejlépe namnožit.Nový kupovat nechci, chci přímo tuto odrůdu.Takže otázka jak a kdy ho namnožit předem... celý příspěvek > |
 |
Jak množit a pěstovat břečťan?, 22.8.2012 Já svůj břečťan množím řízkováním.Ujme se za 14 dní +-.
Stačí když uříznete asi 10 cm větvičku která není přisátá.
Otrháte listy ale asi 2 lístky necháte někde nahoře.Necháte také falešně kořínky.
Poté zapíchnete do země nebo květináče... celý příspěvek > |
 |
Co je tohle za rostlinu?, 21.7.2012 protože ta 1 větvička je taková slabší a vísí hodně dolů
|
 |
Co je tohle za rostlinu?, 21.7.2012  Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat co je to za rostlinu a jak se o ni případně starat.Nwm co to je za rostlinku.Můžu vám ale říct že jednou do roka kvete velkými žlutými květy, které ale rychle odkvetou. |
 |
Fenykl obecný, 19.7.2012 Dobrý den, mám otázku.Pěstuji fenykl obecý a mám asi 15 rostlinek.Chtěl bych se zeptat na pár otázek
1.Je fenykl trvalka?Případně přežije venku celý rok?
2.Vzhledem k tomu že mám více sazenic než jsem chtěl tak bych se chtěl zeptat za jak... celý příspěvek > |
 |
Čím osázet kolmý svah (přírodní taras), 8.7.2012 Napadl mě netřesk střešní, ale nevím jestli by měl rozsáhlý kořenový systém |
 |
|
 |
Rozmarýn - moje poznatky, 8.7.2012 Mr.Big
1.Nejdříve jsem ho měl ve velkém kbelíku který jsem dal do skleníku na celou zimu.Žádné přikrývání hnojení zalívání 1x týdně a to jenom tak že jsem dal do vršku od pet lahve vodu a byl celičkou zimu krásně zelený.
2.1 byl v kbelíku(byl... celý příspěvek > |
 |
Rozmarýn - moje poznatky, 7.7.2012 Ahojte, věnuji se 5 let pěstování bylinek (je mi 14 let) a chtěl bych zde rozjet diskuzi na téma Rozmarýn.
Často se doslýchám že někomu se nedaří pěstovat rozmarýn.Já jsem s tím měl prvně také problémy, ale pak jsem zjistil nějaké informace a z... celý příspěvek > |
 |