|
Příspěvky uživatele - 161.12
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Krovinorez Husqvarna 327Rx vs. Stihl FS 87 alebo FS 90?, 15.7.2012 V tom případě bych šel asi spíše do HQ i přes fakt, že jsem Stihl fanda. Má vysoký sloupek u rukojeti a mnohem nižší vibrace. |  | Krovinorez Husqvarna 327Rx vs. Stihl FS 87 alebo FS 90?, 14.7.2012 Taky si myslím, že všechno uvedené je slabé. Seču podobnou plochu a mám FS 130 a jsem spokojen. Nic slabšího jsem nechtěl a stačí to tak akorát. |  |
|  | Udávané výkony motorů u zahradních traktorů, 14.7.2012 No tak to je více méně jedno. Tohle vlákno je o traktorech :-) Informace o Courage XT- 7 se dohledat dá a to všetně kompresních poměrů, vrtání, zdvihu,... |  | Udávané výkony motorů u zahradních traktorů, 14.7.2012 Proč by ke Kohlerům nebylo možné dohledat konkrétní hodnoty? Na svých stránkách udávájí stejné údaje jako konkurence. Zatím jsem nenašel sekačky s motory Lamborghiny - nemyslíte spíše dieslové mašiny Lombardini? |  | Vybiram zahradni traktor, 12.7.2012 No nevím jak moc jste pročetl fórum, ale HQ i JD nejsou právě nejlepší volbou. U JD je to ta zatracená turbína a HQ... počtěte si zde. Do Mountifielda bych nešel ani za nic. Ne že by to byl nutně šmejd, ale pozdějí servis či reklamace jsou pěkně o... celý příspěvek > |  | I toto je Mountfield, 6.7.2012 Ano, byl. Jenže u Hondy byla tak trochu jízlivě poadána informace o vysoké ceně a u CG bylo jako minus uvedeno "složitější výměna baterie", což žádné minus není... A v roce 2012 opět zvítězil CG. |  | Challenge AJ 92 - 16 HP vs. Expert 92.160 H, 5.7.2012 Jaká traktor vlastníte, mohu-li se zeptat? |  | Křovinořez - nejlepší poměr mezi vykonem motoru, pracovnim vykonem, kvalitou a cenou, 24.6.2012 Docel dost těžké srovnání. Kvalita - těžko říci, ale řekl bych, že Stihl vede. Neznám nikoho ze svého okolí, kdo by měl jakýkoli problém s křoviňákama/pilama od Stihlu a to jsou v mém kraji velmi rozšířené. To se nedá říct o huskách - problémy znám,... celý příspěvek > |  | Je možné, ještě ovlivnit rozmnožení mšic při neprovedeném postřiku na začátku jara, 27.5.2012 Ohledně tych mravenců, to jsem taky vyčetl bohužel až ted, hned v plánu mam koupit chemstop na třít kmeny.
Jinak proti tím mšícám jsem zakoupil Calypso 480 SC. Podle fóra je nejbežnější asi? |  | Je možné, ještě ovlivnit rozmnožení mšic při neprovedeném postřiku na začátku jara, 27.5.2012 Dobrý den
Jsem začátečník, bohužel jsme neprovedl postřik proti mšicím na začátku jara, a to byl velký omyl. Sice až teď jsem si přečetl, kdy a čím postříkat zvolené stromy proti mšicím, ale to už je pozdě.
Tak se ptám, jestli je možné ještě... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačka lištová LSE-120 od Vari reform, agria, koppl, 13.5.2012 2 ha jsou děsně velká plocha. Vykašlal bych se na prstovou, za kterou musíte chodit a vzal bych rotačku. Vari BDR-1200 má záběr požadovaných 120 cm. Se sulkou se můžete vozit a ne běhat pěšky. |  | Sekací stroj pro park, 12.5.2012 Tak jsem se nakonec rozhodl pro Cub Cadet a to konkrétně pro model CC1025 RD-J. Má litou přední nápravu a Kawasaki (2V, 25hp). Škoda jen, že nemám valivé ložiska jako Starjet, který jsem vyloučil kvůli velmi nízké maximální výšce sečení, jinak... celý příspěvek > |  | Zahradní Traktor Husqvarna CTH 164T, 11.5.2012 Názor na traktor Cub Cadet (i když jiný model) by mě taky zajímal. O HQ a Hondě se toho dá dočíst hodně, ale o CC ani řádka. Stejně tak Vikng. |  | Sekací stroj pro park, 11.5.2012 Děkuji za odpověd. Koukal jsem na tyhle traktůrky a to jak na Starjet tak na Panther, ale bohužel max výška sečení je 80 mm (výjimka 100). Rád bych alespoň 120 a více. Skřípu zubama, že musím koupit zahradní traktor a ne traktor s rotační sekačkou.... celý příspěvek > |  | Sekací stroj pro park, 10.5.2012 Dobrý den, prošel jsem si hodně vláken tohoto fóra, ale pořád nemám jasno. Hledám traktor, který by měl mít v rámci mezí malý poloměr otáčení, měl by dokázet sekat trávu na co největší výšku a hlavěn aby zvládl i ne zcela rovný povrch. Pozemek,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|