 |
Příspěvky uživatele - 209.40
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký koupit křovinořez?, 13.10.2007 Já jsem koupil za 9 000 Dolmara 330U. Velká robustní silná mašina. Malá spotřeba, i s tupým kotoučem seká, co mu přijde pod nůž. V houštině malin jsem hravě upálil násadu na hrábě, která tam původně stála coby opora. Skvěle startuje, zatím nemohu... celý příspěvek > |  | Grilování - uzení, 10.10.2007  Tak já udírnu roztopím měkkým dřevem tak na 40°C, potom zavěsím maso a klobásy nebo sýr a teplotu zvednu na 60 až 80°C. Topím bukem osm až 10 hodin, a ke konci přidám švestku. Je dobré maso před uzením rozvlažit v teplé vodě kolem 90°C,... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký křovinořez do 10000 Kč?, 9.10.2007 Můžu potvrdit, mám Dolmar 330 U a sekal jsem s ním i pekelné houštiny. Na normální trávník používám tak půl plynu. Opravdu robustní mašina. |  | Grilování - uzení, 9.10.2007  Tato udírna původně měla litinové topeniště dole na dně. Bylo to dobré ale bylo potřeba hodně mokrých tvrdých hoblovaček pro korigování teploty. V současné době je topeniště 150 cm od udírny a potrubí v zemi. Není potřeba tolik hlídat teplotu. Neboli... celý příspěvek > |  | Grilování - uzení, 9.10.2007  Udírnu jsem stavěl já, je vysoká 210 cm a 60x60 cm. Foto je z doby kdy jsem jí stavěl v současné době je z venku oplášťovaná pozinkem. Pod štítem střechy je pak skladováno bukové dřevo. Plánek bohužel nemám,stavěl jsem to "z voleje". Nic... celý příspěvek > |  | Grilování - uzení, 9.10.2007  Ahoj, zkus to na chvilku kolem 120°C. Mě se spojí dobře, zatím se mi to nikdy nerozteklo. |  | Chlazení piva, 9.10.2007  Jednoduché řešení přidávám na fotkách. Dlouhým trubkám bych se vyvaroval, v takovém sloupci se pivo bude přes kuličku vracet do sudu a z osmimetrové hloubky bude spotřeba CO2 taky větší. Můj domácí výčep pracuje skvěle, zaledovaný sud je za 24 hodin... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|