|
Okrasná vrba, 12.2.2011 Dobrý den,
na zahradě mám okrasnou vrbu (kudrnatá) a chtěl bych ji rozmnožit.
Tudíž se chci zeptat, zda je možné, abych ji namnožil z přírustku, jak to mám přesně udělat a kdy je nejlepší přírustek zasadit.
S pozdravem
Adam Řezníček |
 |
Je potápník užitečný?, 7.8.2010 Tak to já jsem na jaře dal do bazénu velkou dávku sava a druhý den vyplavali na hladinu hned dva vodomily černí cca 3 cm, chtěl jsem je ještě zachránit, tak jsem je hodil do jezírka ale za dva dny skonaly oba dva, moc pěkní broucí, je jich škoda,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Proc nekoupit sekacku z Mountfieldu?, 15.4.2010 A ty ceny při serviru- MTFD Pérko jako v propisovčce 984Kč + práce |
 |
Pila Aram-Trade-Tools, 6.2.2010 Nejsem těžař.Pilu používám na kůly při stavění oplocenek, kácení a řezání soušek na topení a nyní i na prořezávky.Neřekl bych že pila je těžká, ale pravda je že ten bráchovo jensered je zhruba stejně těžkej, má větší obsah a víkon.Do motoru leju mix... celý příspěvek > |
 |
Pila Aram-Trade-Tools, 6.2.2010 Vlastním tuhle pilu od srpna.Původní řetěz jsem nikdy nepoužíval, řetěz mam sharks a kratší lištu oregon.Kupoval jsem si jí když jsem začal podnikat v lese a měl jsem z počátku víc investic a tak jsem zvolil tuhle levnou pilu.Nebál jsem se jí koupit,... celý příspěvek > |
 |
Jak pěstovat litchi?, 8.11.2009 Mario je zřejmě Ital.Z jeho češtiny se i Komenský obrací v hrobě.Tohle přečíst dá i rodilému Čechovi pořádnou práci. |
 |
Sekačka s pojezdem od Mountf, 8.6.2009 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat za svou maminu.Nedávno si koupila u Mountf. sekačku a až do teď sekala v pohodě.Vyměnila olej, pravidelně dolívá benzín, čistí ji po každém sekání a přece ji začel asi po pěti minutách sekání zhasínat motor, hlavně... celý příspěvek > |
 |
Pozor na nákup motorové pily, 9.2.2009 Mám úplně stejný názor.Sám vlastním STIHL MS 310 a jsem stoprocentně spokojen pro mě má tato pila nejlepší poměr výkon cena.Prostě není co řešit. |
 |
kustovnice čínská, 24.7.2008 kustovnici mám na zahrádce již třetím rokem, ale vždy jí něco sežere listy. Prosím poraďte, pokud máte stejnou zkušenost a víte, jak na škůdce. Jinak je opravdu nenáročná. |
 |
Hnůj - jak uskladnit?, 20.7.2008 Dobrý večer.
Mám na pozemku celkem chudou půdu a rád bych obohatil něčím záhony. Kompost už zraje a mám za to, že zraklý hnůj by rostlinkám udělal dobře. Mám v plánu nechat si nějakou kupu přivézt a postupně vpravit do hlíny záhonků. Neohrozí taková... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Černí broučci v kočičí srsti, 15.7.2008 Možná vši? |
 |
Borovice u domu, 21.6.2008 Ptal jsem se na podobnou věc pána, který mi pomáhá zakládat zahradu (je to zkušený, letitý zahrádkář). On sám má u domu (cca 1 metr) na třech stranách meruňky. Tvrdil mi, že pod dům kořeny moc nejdou, nemají tam totiž moc vláhy. Ale pod starší dům by... celý příspěvek > |
 |
Červený rybíz - invaze mšic, 17.6.2008 Mšice stříkám mýdlovou vodou, do dvou dnů chcípnou. Ale někdy nestříkám a nechám to na jejich predátorech. Stromky to sice stojí pár listů, ale neuhynou. |
 |
Sekačka na solární pohon, 2.6.2008 http://www.youtube.com/watch?v=FLl6rS58EpE |
 |
pampeliška, 19.5.2008 Pamprliška není zas tak špatná kytka. Teď na jaře si z ní můžete udělat dobrý a zdravý salát (který vám navíc vyroste na zahradě bez práce a zadarmo). Kořeny jsou dobré nasušit a v zimě do čaje, z květů děláme vynikající med a lze prý i víno (to jsem... celý příspěvek > |
 |