|
Příspěvky uživatele - 106.177
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stiga Turbo 53 S BW Plus, Honda - zkušenosti, 22.7.2012 K benzínu od Shell, asi dva roky dozadu (byl to rok, kdy i motorkáři měli stejný problém) se mě sekl sací ventil u Hondy na Vari v záruce, když jsem prošel několika autorizovaných servisů opravil jsem raději sám podle rad tady z fora, hlavně od pana... celý příspěvek > |  | Pórek, velikost sazeniček, 9.7.2012 Pánove děkuji za radu, vysadím. Jarda |  |
|  | Pórek, velikost sazeniček, 9.7.2012 Neuhlídal jsem sadbu pórku, byla dlouho jako nitky a nyní je zhruba až centimetr v průměru. Je možno ještě v této velikosti vysadit nebo raději začít spotřebovávat v kuchyni? Děkuji |  | Choroby salátu, 8.7.2012 Taky se mě to na jednom z asi 50ks salátu stalo, neřešil jsem to. Ale příčina by mě zajímala. |  | Hlávkový salát, 8.7.2012 Nestříkají, pěstují je většinou na polystyrénových plovácích v bazénech s živným roztokem ve sklenících. Takový salát nezná půdu, ani Sluníčko. |  |
|
|
|