|
Unikání vzduchu, 22.6.2013 Udělejte jarovou vodu dejte do rozprašovače a postupně celý prstenec nastříkejte až najdete kde to utíká a pak kapku lepidla a je to. |
 |
Ruční pumpa, 27.5.2013 Tak to se nedivím že máte k ruční pumpě takový vztah, jen jsem to chtěl zpestřit. |
 |
|
 |
Ruční pumpa, 27.5.2013 Pánové přestaňte se dohadovat o prkotinách a spíš se pochlubte zda jste touto pumpou napumpovali víc vody než na jednu mrkev. |
 |
Ruční pumpa, 25.5.2013 Domnívám se že instalovat ruční pumpu je anachronismus už kvůli ceně.Pokud chce někdo nostalgii-prosim.Ale ta pumpa pokud s ní denně nehrkáte tak zatuhne a starší osoba s ní nehne.Opravit jde všechno, ale paní si to sama neudělá.Takže ponorné... celý příspěvek > |
 |
Roubování, 22.5.2013 kdy odstranit letorost na podnoži po uchycení roubu? |
 |
Ruční pumpa, 21.5.2013 Ruční pumpa Standatr + montáž v 11m studni stála 20 000kč.Poptejte se u nejbližší studnařské firmy. |
 |
Poraďte mi prosím jaké čerpadlo?, 20.5.2013 To tady v tomto případě ale není. |
 |
Poraďte mi prosím jaké čerpadlo?, 19.5.2013 Toto čerpadlo je až moc výkonné a jeho cena je vyšší.Kde hodláte čerpadlo umístit?Jestliže u potoka někde za plotem tak to není problem.Ale ve vzdálenost 5Om s převýšením 5-6m jak píšete to asi nepůjde. |
 |
Poraďte mi prosím jaké čerpadlo?, 19.5.2013 Musíte použít tlakové čerpadlo a ne obyčjné kalové s výtlakem 10m. |
 |
Bruska na nože sekaček, 15.5.2013 Po kolika broušení kontrolujete vyvážení nože? |
 |
|
 |
Kaderavost?, 11.5.2013 Jak poznáte že máte kadeřavost pod kontrolou a není to jen nízký výskyt kadeřavosti? |
 |
Kaderavost?, 11.5.2013 Letos to opět vypadá na malý výskyt kadeřavosti.Lokalita: Praha-západ, n.m.v. 235m. |
 |
Je toto rakovina - a jak stromek zachránit?, 30.4.2013 Takovýchto útvarů jsem na stromech viděl a nikdy jse se toho moc nevšímal.Jak píše paní Lída je to asi po větvičce.Bylo to skoro vždy na starších stromech což tento evidentně není. |
 |
Mechanický tlakový spínač?, 29.4.2013 Všechno vypadá že je O.K.Nápadá mě jedna věc ato snížit průtok zavlahy a tím prodloužit interval spínání a nebo naopak zvýšit tak aby čerpadlo běželo trvale.Vřetenové čerpadlo dává tak 0,6L/sec.Jak velká je ta závlaha, nebo jak dlouho běží? |
 |
Mechanický tlakový spínač?, 29.4.2013 Když vytočíte 15L ze 100L nádoby s vakem tak se stím asi moc nenadělá.Ještě zkuste ventilek nejdeli z něj voda a jeli správný protitlak na vaku. |
 |