|
Jak vysít kopr?, 15.2.2014 Pokud kopr cíleně zaseju, tak většinou nevzejde.Pokud se vysemení sám tak je ho tolik že nevim co sním.Proč, tak to nevim a už jsem se stím smířil. |
 |
Setí paprik, 10.2.2014 Pozdě určitě není.Přečtěte si loňské příspěvky jak všichni nedočkavci naříkaly když přišly dubnové mrazy a přijdou zase. |
 |
|
 |
Papriky rajčata do kelímku?, 10.2.2014 Druhým rokem zkouším podle p.Maisla z Moravy sít volně, žádné kelímky a je to opravdu lepší.A když hrnkovat tak 10x10 černé kontejnery. |
 |
Čerpadlo, 28.1.2014 Podívejte na větrné čerpadlo Floriš. |
 |
Oprava kladiva s plastovým topůrkem, 16.1.2014 Dělám to stejně ale epoxid malinko ohřeju že téče jako voda a důkladně zatekl. |
 |
Co hovorite na taketo pocasie na konci roka, 30.12.2013 Včera jsem sel mrkev a petržel, záhon byl sypký jak v březnu tak jsem zvědav na výsledek. |
 |
Strojek na uzavírání konzerv, 21.11.2013 A co plechovky na konzervy?Ještě existují? |
 |
Uskladnění usušeného ovoce, 11.11.2013 Taková lama nejsem, jde o ty molekuly vody který snad v porcelánu nejsou. |
 |
Uskladnění usušeného ovoce, 11.11.2013 A proč se ohřeje v mvt prázdný porcelánový talíř? |
 |
Může se kysané zelí zkazit?, 22.10.2013 Důvod by mohl být odrůdou zelí.Některé prostě nejde zkvasit, těžko se to poznává.Musí to být zimní kruhárenské zelí. |
 |
|
 |
Ako vyhrievat budu pre macku/psa, 14.9.2013 Je zajímavé že někdo řeší jak vytápět boudu ale co v letě?Vedrem trpí psi daleko víc.Kočky nevim ale někdy leží na slunci že na ní pomalu neudržíte ruku. |
 |
Co dělat proti plzáku španělskému?, 14.9.2013 Na místě rozmačkat, a vyhledavat další. |
 |
Prosím poraďte jaké čerpadlo do studny...?, 5.9.2013 A proto se toto čerpadlo má provozovat z tlakovou nádobou.Z hydrokontrolou už vůbec. |
 |
Spalí se čerpadlo při použití 3/4" hadice v 1" sání?, 19.8.2013 Tak jinak, elektronický tl.sp. spíná změnou průtoku, mechanický pomocí změnou tlaku a v tom je rozdíl ale to je na jinou diskusi. |
 |
Spalí se čerpadlo při použití 3/4" hadice v 1" sání?, 19.8.2013 Ještě jsem neviděl u čerpadla sání 3/4'',kde jste to četl, rád se poučim.Toto čerpadlo nemá tl.sp. ale tzv.presscontrol což je trochu něco jiného. |
 |