|
Příspěvky uživatele - 4.219
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Andělská trumpeta - Durman, 29.10.2007 Omlovám se, samozřejmně myslím Daturu bílou, plnokvětou. J.S. |  | Cibulnaté květiny do truhlíků - jak?, 9.10.2007 Vloni na podzim jsem dala do velké keramického květinače jarní cibuloviny. Krokusy, tulipány a narcisky. Květináč jsem obalila bublinkamy, myslím těmy, co se používají jako obaly, nebo vycpávky do balíků, prostě, praskací igelitové bublinky. Na... celý příspěvek > |  |
|  | Dracena, 27.9.2007 To není Dracena. Jedná se o Luck bamus. Ale bohužel nevím jakou zeminu potřebuje. |  | Tanečnice, 27.9.2007 Když její kořen vypadající jako černá mrkev na podzim vyryjete a uskladníte jako hlízy jiřin, budete ji mít i příští rok. |  | Olověnec Plumbago au., 21.9.2007 Na jaře jsem si koupila Olověnec. Mám ho v nádobě na zahrádce. Prosim oradu, zda jde přezimovat. Děkuji. |  | Lantana - Libora, 12.9.2007 Prosím o radu, jak uchovat Liboru přes zimu. Nevím jestli to lze dokázat. Poraďte, děkuji. |  | Jak se jmenuje?, 12.9.2007 Jestli kvete žlutě, mohl by to být OMAN. Na podzim jsem koupila sazenici v podobě 4 listů. Letos kvetl žlutě s tmavým středem. Byl vysoký asi 1,30 m. |  | libora - lantra, 10.9.2007 Mám 1 rokem Libory, ráda bych je uchovala přes zimu, ale nevím jak. Prosím o radu jak na to. Děkuji. |  | neznam nazev květiny, 13.8.2007 Mám, znám, pěstuji, je to Aeschynantus. |  | Prosím, poraďte, co je to za rostlinu?, 6.5.2007 Jedná se o Durman, nebo-li Andělskou trumpetu. Je opravdu jedovatá. Ale její květy stojí zato. |  |
|  |
 |
|
|
|