Příspěvky uživatele - 4.219

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Andělská trumpeta - Durman, 29.10.2007
Omlovám se, samozřejmně myslím Daturu bílou, plnokvětou.  J.S.
Cibulnaté květiny do truhlíků - jak?, 9.10.2007
Vloni na podzim jsem dala do velké keramického květinače jarní cibuloviny. Krokusy, tulipány a narcisky. Květináč jsem obalila bublinkamy, myslím těmy, co se používají jako obaly, nebo vycpávky do balíků, prostě, praskací igelitové bublinky. Na... celý příspěvek >
Dracena, 27.9.2007
 To není Dracena. Jedná se o Luck bamus. Ale bohužel nevím jakou zeminu potřebuje.
Tanečnice, 27.9.2007
Když její kořen vypadající jako černá mrkev na podzim vyryjete a uskladníte jako hlízy jiřin, budete ji mít i příští rok.
Olověnec Plumbago au., 21.9.2007
Na jaře jsem si koupila Olověnec. Mám ho v nádobě na zahrádce. Prosim oradu, zda jde přezimovat. Děkuji.
Lantana - Libora, 12.9.2007
Prosím o radu, jak uchovat Liboru přes zimu. Nevím jestli to lze dokázat. Poraďte, děkuji.
Jak se jmenuje?, 12.9.2007
Jestli kvete žlutě, mohl by to být OMAN. Na podzim jsem koupila sazenici v podobě 4 listů. Letos kvetl žlutě s tmavým středem. Byl vysoký asi 1,30 m.
libora - lantra, 10.9.2007
Mám 1 rokem Libory, ráda bych je uchovala přes zimu, ale nevím jak. Prosím o radu jak na to. Děkuji.
neznam nazev květiny, 13.8.2007
Mám, znám, pěstuji, je to Aeschynantus.
Prosím, poraďte, co je to za rostlinu?, 6.5.2007
Jedná se o Durman, nebo-li Andělskou trumpetu. Je opravdu jedovatá. Ale její květy stojí zato.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika