|
Příspěvky uživatele - 225.206
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za rostlinu?, 5.7.2012 I tady jsem stejného názoru, jako Lída.
Josef. |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 5.7.2012 Já to s Lídami taky tušil. A na poslední fotce mi na Hradec Králové hodně neseděl ten velký zalesněný kopec v pozedí. Přesto jsem napsal tak, jak jsem to napsal.
To i další Josef se tu taky občas někaký vyskytne. :-)
Josef. |  |
|  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 5.7.2012 Lído, máte to pěkné, opravdu pěkné, udržované...
Sucho? Ale vždyť jsem tuhle četl Hradec Králové - přívalové deště, blesková povodeň... Nebo to bylo jinde?
Josef. |  | Světlušky 2012, 5.7.2012 Martine, nakousl jste problém, o kterém již dlouho přemýšlím: jak se dají vyfotit světlušky? Jednotlivá světluška ano, to je možné (viz například i moje dříve přiložené fotky sedících světlušek na skalce). Ale jak zachytit jejich rej, hemžení,... celý příspěvek > |  | Určení rostlin, 5.7.2012 Asi to opravdu bude ta ostřice: konkrétněji to vypadá na Carex testacea a pěstovanou odrůdu Pairie Fire.
Josef. |  |
|
|
|