|
Příspěvky uživatele - 165.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
kustovnice čínská, 30.8.2008 ahoj všem manžel koupil kustovnici letos na jaře od Starkla je vysoká asi 2 metry a protože roste strašně rychle hledám zde návod jak ji skracovat.Uplně ale strácím chut´po přečtení všech informací.hned zítra se dojdu podívat na zahradu jaké má... celý příspěvek > |  | Lonicera henrii, 4.8.2008 Dobrý den, Lonicery henrii mám několik kousků, zasazené je mám 2. rokem, ale letos zcela v létě opadly a mám obavu, že už neobrostou. Co by se s nimi mohlo stát, poradí někdo? Děkuji |  |
|  | Jalovec - usychání větviček, 3.8.2008 Dobrý den,
mám stromky staré 4 roky a nyní mě začali usychat větvičky a vypadá to, že stromky odejdou celé. Ve vnitř větvičky je dírka a v ní jsem našla malého černého broučka.
Potřebuji poradit jak mám stromek ošetřit. Vím, že bych měla... celý příspěvek > |  | Rozdíl mezi zákrskem, čtvrtkmenen, polokmenem, 17.10.2007 Dobrý den, chtěl bych požádat o radu, jakého vzrůstu bude v dospělosti strom broskvoně a slivoně, pokud je uveden jako a) zákrsek b) čtvrtkmen c) polokmen.
Děkuji |  | Poznáte rostliny na snímku?, 15.10.2007  Dobrý den, poradíte jaké rostliny mám na snímku? Díky |  | host, 5.10.2007 Nevíte jak se pěstují malé semenáčky? |  | Cornus alba, 4.10.2007 Je vhodné zkombinovat do neformálního živého ploto cornus alba aurea a elegantissima? Jde mně o to, aby měli stejné růstové vlastnosti. Podle společného názvu Cornus alba předpokládám, že pravděpodobně ano... |  |
 |
|
|
|