|
Z nebe na zahradě padají hliněné kuličky, 17.8.2013 vosy dělají hnízda na konci léta? |
 |
Ještě jednou základ pod domek, 13.8.2013 No a jak udělat základ pod domek, který už stojí??? A na hlíně. |
 |
|
 |
Když réva poprvé zarodí, 29.7.2013 Dobrý den, kolik hroznů nechat, když réva poprvé zarodí? Mám 7 výhonů a na každém 2 hrozny. Krásný velký... |
 |
Kanadské borůvky -- Množení, 27.7.2013 Dobrý den, bylo by dobré napsat, kdy se to dělá... děkuji |
 |
Nemoc listů, 23.7.2013  Může mi někdo prosím napsat, proč nám odcházejí už celý měsíc listy třešně i višně? děkuji. |
 |
Ohraničení zeleninových záhonů, 6.7.2013  Já každý rok pokládám čtverce z chodníků kam potřebuju. Vždy tak sbírám zeleninu suchou nohou. I pletí je snažší. Na podzim pozbírám a může se rejt. |
 |
Rhea nebo Kiš Miš Lučistij, 14.6.2013 už mají všechny asi 1m, můžu je ještě vylámát? Nebo teď už spíš vystříhat? Kvůli záplavám jsem se dlouho nedostala do skleníku. |
 |
Podivuhodna zahrada Igora Ljadova, 9.6.2013 Jak je to tady se žížalama. Když vyloučíte krtky, vyloučíte i žížaly? Nebo ne? Nebo je při tomto způsobu pěstování nepotřebujem? Nebo tam přijdou s těma krtincema? díky za odpověď |
 |
Rhea nebo Kiš Miš Lučistij, 28.5.2013 Mám Rheu ve skleníku. Zasadila jsem jí loni na jaře. Vyrostl jeden kratší šlahoun. Asi 30 cm. Letos z něj vyrostlo asi 5 šlahounů asi 40 cm a na žádném nejsou střapce s vínem. Ještě se něco objeví, nebo něco dělám špatně? Děkuji za radu. |
 |
Vybírám bambus - pomozte, 25.3.2013 a bissetův je výběžkatý nebo trsnatý??? |
 |
|
 |
Textilie na chodník, 17.8.2012 Můžu použít "textilii proti plevelům v okrasných výsadbách Kontex 50" na dost frekventovaný chodníček na zahradě? Pod ní budou větší kameny a nad ní malé kamínky. |
 |
Smůla, 2.8.2012 Jak očistit smůlu? Máme jí na čerstvě vyrobeném zábradlí z borovice. Každý kdo se opře se přilepí. |
 |
Rajče - plíseň startuje, 28.7.2012  Je tohle ta obávaná plíseň nebo něco jiného? |
 |
OSB desky, 26.7.2012 Chci se zeptat, jestli se musí osb desky nějak natírat? Chcem je dát na střechu pergoly pod šindel. Nezplesniví to nenatřené? Díky |
 |
Ulomený vršek, 24.7.2012 Dobrý den, prosím o radu, ulomila jsem vršek nově vysazené révy zhruba v 50 cm. Co s tím teď? Poroste to dál? |
 |