Příspěvky uživatele - 40.71

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se zbavit přesličky, 20.6.2012
Dobrý den, mám přesličku po celé pulce zahrady a nevím jak na ní, na jaře jsem osela novou travní hřištní směsí a táva nic moc a hlavně máme všude přesličku :-((((Vůbec nevím jak jí vyhubit, pač je to plevel nezmar a jentak se nedá zničit a bijím se,... celý příspěvek >
Kvalita travního osiva, 29.5.2009
Dobry den, nechci hanit ceska travni semena, osobne mam jiz treti sezonu zaseto semano Barenbrug GAZON s pridanim psinecku vybeznateho, travnik sekam na cca 2 centimetry. Stejne husty travnik znam jen z dobrych golfovych hrist. Po zimne se zotavuje... celý příspěvek >
Pila Dolmar 350C, 4.7.2008
Ohledně mého hodnocení máte jistě pravdu, nejsem profi tester. Jestli bude pila poruchová nebo ne samozřejmě neposoudím. Posoudím ovšem, jak mi pila sedí v ruce, jak vibruje (pro nečeštináře "vybruje" - fuj ;-), zda a jak startuje a jestli jsem... celý příspěvek >
Pila Dolmar 350C, 4.7.2008
Tak bohužel severní Čechy neoplývají prodejci Dolmaru - v Děčíně je jen jeden, a ten oleje Dolmar vůbec nenabízí, naopak mě přesvědčuje o kvalitách olejů Stihl :-) Na webu jsem taky nikoho nenašel... Neznáte někdo v okolí UL a DC (příp. CL) prodejce... celý příspěvek >
Strunová kosačka Noell, 21.6.2008
Pokud jste se byl někdy podívat na stránkách Noellu, jistě jste zjistil jejich tristní stav - nedozvíte se tam NIC. Leda telefonní čísla, na kterých jsem během minulého týdne strávil téměř 2 hodiny, aniž by mi někdo telefon zvedl. Naprostá... celý příspěvek >
Pila Dolmar 350C, 21.6.2008
Používám teď nějaký olej od Husqvarny, koupil jsem ho Kolibříka, tak jsem ho použil i do směsi pro pilu. O koupi uvažuju, ovšem je-li v prodeji pouze u Dolmaru, tak nevím, kde ho seženu. Zvládne seřízení po záběhu i servis Husqvarny? Dolmara tu v... celý příspěvek >
Vyžínač Partner Colibri T 25 II - zkušenosti, 20.6.2008
Mám ho taky, asi 14 dní (koupený v rakouském e-shopu za 1850 Kč, nový se zárukou!!!). Zkušenosti s plynem: za čas poznáte podle zvuku motoru, že máte krátkou strunu - motor jde snadno a rychle do daleko vyšších otáček než normálně - po klepnutí s... celý příspěvek >
Pila Dolmar 350C, 20.6.2008
Zdravím všechny, delší dobu jsem se probíral tímto fórem a sbíral názory a zkušenosti. Potřeboval jsem vyměnit svou starou Sachs-Dolmar 100 (po zahřátí cca 15 minut běží, pak chcípne a nejde nastartovat, dokud nevystydne). V úterý jsem na eBay... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika