|
Příspěvky uživatele - 224.28
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pivoňka, 18.11.2013 čerstvě vysazene cibulky ještě nezakořeněné do příchodu mrazu mohou být povytažené mrazem až nad povrch, to platí i pro vsazenou rostlinu, musí se dát hlouběji a pořádně přišlápnout.Pokud je mrazuvzdorná jako že pivonka je zimu přežije v pohodě |  | Co je to za rostlinu?, 17.10.2013 chrpa velkohlavá, trvalka,bude kvést až 2 rokem? |  |
|  | Trvalka s tmavočervenými listy, 17.10.2013 ahoj doporučuji penstemon digitalis pěstuji již několik let, dobře se rozmnoží samovýsevem, hezky kvete a listy ma červeno filové |  | Co je to za červíky nad kaskádou?, 25.5.2013 Tak po pátrání na internetu bych to odhadoval na larvy potápníka. Potápník se v našem jezírku vyskytuje velice hojně a jak jsem se dočetl, je to moc dobře - likviduje totiž, mimo jiné, larvy komárů. |  | Co je to za červíky nad kaskádou?, 23.5.2013  Dobrý den,
máme čerstvě vybudované koupací jezírko (cca 80 m3), ze kterého je voda přečerpávána do filtrace, následně do malého jezírka a odtud se přes kaskádu vrací zpět. Na hraně toho malého jezírka a kaskády se nám na kamenech a fólii... celý příspěvek > |  | Co pěstovat na zahradě pro krmení drůbeže, 31.8.2012 Granule jsou různé... na lepší snášení vajec a lepší kvalitu skořábky... na lepší peří... na lepší kondici slepic... atd. Moje babička je neměla, já je taky nemám. Dávám jim všechno možné, co nám zbyde v kuchyni, taky hlavně trávu i seno, uvařenou... celý příspěvek > |  | Drtíte kosti?, 31.8.2012 Dobrý den, my taky dáváme jenom tepelně zpracované, hlavně drůbeží, natlučené kladivem. Sice se při tom trochu zapotím, ale nemám žádnou drtičku a slepice se jdou po nich utlouct. :-) |  | Slepice klovou jednu chudinku, 31.8.2012 dobrý den, jenom bych chtěla poradit ohledně toho klování nových slepiček. Jedna babka mi poradila, abych porosila (flaška na postřik) všechny slepičky a kurník, taky ty nové slepičky octovou vodou. Vše jim voní stejně, takže si toho tak nevšímají, i... celý příspěvek > |  | Slepice a myši, 31.8.2012 naše slepice taky nechytají myši, ale zjistili jsme, že nám vypomáhá kocour od sousedů :-) |  | Neznámá choroba - klejotok plodů, 3.7.2012 Plody broskví jsem na základě Vaší připomínky rozřezal a uvnitř jsou naprosto zdravé, netknuté, žádný červík, žádná známka napadení. |  |
|  | Neznámá choroba - klejotok plodů, 19.6.2012  Prosím o radu, o jakou chorobu broskví se jedná a jak proti tomu bojovat. Na broskvích se cca kolem 10. června objeví kapky lepkavé pryskyřice, plody jsou zcela zničené. Pro informaci, jedná se o broskvoň vypěstovanou z pecky, pravidelně plodí již... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit vrabců, 13.6.2012 Není pravda, že holubi!! Vrabčáci sklidí sazeničky, vyhrabou zasetá semínka, oštípou pupeny rybízu, angreštu, zaštípou hrách...
|  | Do hnízd seno, nebo slámu?, 2.5.2012 já tam dávám taky seno, jaké mi přijde pod ruku... drobné i dlouhé a slepičky si z toho udělají hnízdo samy |  | Do hnízd seno, nebo slámu?, 2.5.2012 já sice mám slepice jen krátce, ale děda je měl celý život a taky jim dával do hnízda seno. Já to dělám taky a pamatuji si živě, jak to tam vždycky vonělo, nebyl tam žádný puch (musí se to ale častěji kontrolovat a vybírat hovínka |  | Slepice a myši, 2.5.2012 ani nejsou tak staré... mají jeden rok, ale máme je jako další členy naši rodiny |  |
 |
|
|
|