|
Příspěvky uživatele - 215.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata - plíseň?, 27.6.2012 Nedovedu "změřit" účinnost přípravku, ale fakt je, že jsem po aplikaci měla úrodu mnohem lepší, než předchozí rok. To mě přesvědčilo a Polyversem jsem pro jistotu ošetřila rajčata již nyní. Prý nelze postřik předávkovat, takže lepší dříve a více než... celý příspěvek > |  | Rajčata - plíseň?, 26.6.2012 Dobrý den, Ivo. I já jsem hledala, jak ochránit rajčata a při tom se vyhnout klasickým chemickým postřikům. Nakonec jsem přece jen našla, i když v množství chemických postřiků to byla fuška.
Vloni jsem tedy vyzkoušela Polyversum - Biogarden. Je... celý příspěvek > |  |
|  | Polyversum biofungicid, 18.6.2012 Polyversum jsem vloni použila právě na rajčata. Postřik jsem několikrát opakovala a myslím si, že pomohl. Obvykle jsem značnou část úrody vyhodila... Možná záleží na tom, jakou koncentrací, jak často a kdy přesně rostliny ošetřujete... |  |
|
|
|