|
Příspěvky uživatele - 160.52
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stenson 5200, 26.3.2013 taky mám tuto pilu a po výměně lišty za 40 cm a koupi nové kvalitní lišty nemám proti pile výhrad - řežu s ní vše jak tvrdé dřevo, palety, trámy a ostatní - slouží a za ty prachy jsem spokojen |  | Zasychání Cupressus x leylandii, 29.6.2012 Dobrý den pane Josefe,
děkuji za Vaši fundovanou odpověď. |  |
|  | Zasychání Cupressus x leylandii, 28.6.2012  Dobrý den! Náš, 12-ti letý, zelený plot z cyprišovce Leylandův. Před dvěma lety jsme zkrátily jen špička o 2m. Začal zevnitř zasychat a jehličí opadávat. Plot začíná být průhledný. Důkladně jsem ho prohlédla. Myslím si, že se nejedná o plíseň,... celý příspěvek > |  | Formy na výrobu zámkové dlažby, 21.6.2012 dobry den ja tam davam přísady do betonu orychlovače, tvrdidla,fibrin a pak jen pořadně zvybrovat |  | Kdo určí názvy rostlin?, 11.6.2012 Amálie, cedulka je vpravo dole a možná na ní bude Poděnka - Tradescantia. |  | Nepozná to někdo?, 10.6.2012 Já mohu jen dodat, že tis má jehličky hodně tmavě zelené, lesklé a na rubu žlutozelené. Jedle bělokorá má na rubu jehliček 2 bílé proužky. |  | Neznámá pokojovka, 29.11.2011 Plectranthus argentatus, Rýmovník |  | Zrnokaz hrachový, 6.6.2011 dobrý den,
mám dotaz ohledně likvidace nebo i prevence zrnokaze hrachového. na všech luscích jsou vajíčka. máme zasazený další hrách, který ještě nekvete.
nevíte jak se toho zbavit a jak ochránit nový? |  | Modrá skalice ano či ne?, 31.7.2009 pouzila jsem modrou skalici v bazenu Za jak dlouho muzem po pouziti do vody. |  | zahradní kala, 23.9.2008 a co s kalou na zimu ? musi se koreny schovat nebo zustavaji v zemi? dekuji |  |
|  |
 |
|
|
|