|
Příspěvky uživatele - 231.51
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda Regent, 4.6.2012 Pravidelně mám u Regentu problém s plísní révovou. Hrozny výborné, dozrávání pravidelné během září v pozdním sběru, mrazuodolnost dobrá. |  | Hibernal a Solaris - choroby, 17.8.2011 Naprosto s Váma souhlasím, taky jsem napsal možná. Žádné jiné "logické" vysvětlení mě ale nenapadlo. Zelené fleky z hroznů jdou opravdu odstranit jen těžko. S pozdravem Petr K |  |
|  | Hibernal a Solaris - choroby, 11.8.2011 Vyšší obsah měďi může komplikovat samotné kvašení, je toxická nejen pro ty špatný mikroorganismy. A u těch stolních se možná počítá i s tím, že si to lidi před požitím umyjou... Petr K. |  | Hibernal a Solaris - choroby, 11.8.2011 Víno jsem bohužel ještě nedělal, zatím nebylo z čeho. Loňskou první úrodu sklidily kroupy, o zbytek se postaraly vosy a ptáci. Letos to v květnu všechno pomrzlo, takže to zase nevypadá. Dobré víno z Hibernalu jsem pil už mnohokrát. Bohužel jsem... celý příspěvek > |  | Hibernal a Solaris - choroby, 11.8.2011 Převzal jsem informaci z příbalového letáku, kde pro stolní je uvedena OL 7dní, pro moštové 35dní. S pozdravem Petr K. |  | Hibernal a Solaris - choroby, 10.8.2011 Dobrý den, osvědčil se mi preparát Alginur do kterého jsem přidal trochu Kuprikolu. Sice se u obou přípravků píše, že sjou jen protektivní, ale tam kde dostala plíseň přímý zásah tak to mělo překvapivý účinek. Tam kde už dozrávají hrozny bych to už... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|