Příspěvky uživatele - 191.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vyžínač Homolite st 115, 24.6.2012
Dříve jsem Vám nemohl odpovědět, ale směřovalo to k tomu, pořídit něco jiného. To je dané kvalitou stroje. Rozhodně to byla lepší investice, než opravovat to, co jste měl. Zřejmě by se to bez větších nákladů neobešlo a výsledek by byl nejistý.
Přidřený motor - křovinořez Jonsered výkon cca 2KW, 24.6.2012
Sundejte výfuk - tlumič a podívejte se na píst výfukovým kanálem. Jeho stav mnohé naznačí.
Výběr elektrické řetězové pily, 14.6.2012
Doporučil bych lištu 35 cm, pokud nepotřebujete převážně řezat větší průměry. Tato pila je s podobnými prvky(pogumovaná držadla, napínání řetězu a pod), jako el. profi řada, která nemá motor do strany a má kovovou převodovou skříň s výkonnnějším... celý příspěvek >
Zkušenosti z řetězovou pilou na akumulátory, 10.6.2012
Cena se dá ještě stlačit, nejezdit za hranice a počkat na aukro, nebo bazar, co nevidět tam budou nové i použité. Máte novější akuhračku, v tom je rozdíl.
Nikdo ji nešpinil, už byla používaná  půjčil mě ji na vyzkoušení  známý, Makitu jsem zkusil dříve(je už nějaký rok v prodeji a je to znát na všem). Klidně si kupte aku pilu za 20t, ale to je váš názor na vaše podmínky, tak laskavě... celý příspěvek >
Zamyslete se nad tím, že doporučujete, ale sám nekupujete. Za pár roků Vy řešit problémy s akumulátory nebudete, ale ten dotyčný, co dal na vaše teoretické rady. Řezal jste alespoň s některou z těchto pil? Já s Dolmarem a Stihlem a že bych z toho... celý příspěvek >
V první řadě moje rada směřuje k tomu, zda takovou pilu skutečně potřebujete. Dost lidí má z benzínového motoru nejrůznější obavy, než zjistí, co obsluha obnáší a jaké přednosti má klasická benzínová pila. Pokud se zmíním o tom, co zde bylo uvedeno,... celý příspěvek >
Křovinořez Stihl nestartuje, 3.6.2012
Počet startovacích pokusů neudává nic o tom, jak je stroj zatížený, kolik let je v provozu a s jakou údržbou, co bylo dosud provedeno na odstranění závady. Z  "užitečné" poznámky si nic nedělejte, že je to u Stihlu normální, u Hq 323 R je zase... celý příspěvek >
A co ostatní neznačkové křovinořezy?, 31.5.2012
To bylo k cenovému limitu a možnosti náhrady neznačkovým. Čekat měsíc na opravu, což se běžně děje, pokud to někam posílají, to už bude tráva nad hlavu. U značkového je také jiný přístup k rychlosti opravy a možnosti domluvy, pokud je zakoupen v... celý příspěvek >
Který silný křovinořez na 0,5 ha, 31.5.2012
Moje doporučení je jednoznačné, MS 4510. Je to sice starší stroj, ale ještě rel. nedávno byl nadprůměrný ve všech parametrech. Dnes bych jej profi uživateli přímo nedoporučil, ale ve výběru s dalšími, které jsou v některých prvcích modernější. Jinak... celý příspěvek >
A co ostatní neznačkové křovinořezy?, 31.5.2012
Ta dotazovaná značková Makita nemá spletenej drát, ale několikanásobně uložený hřídel. Ale nesplňuje způsob práce, jako téměř profi stroje. Např. půl dne sekat v kuse přerostlou trávu. Asi bych to zkusil s tím neznačkovým tam, kde při závadě nebudete... celý příspěvek >
Schema motoru honda GX-31-křovinořez, 27.5.2012
Třeba zde.
Dolmar 245.4UE, 19.5.2012
Dobrý večer, nejprve něco k tomu, zda můžete přísadu použít. Tato přísada dokázala ochránit motor 2 t před zadřením při chodu do vyřezání celé nádrže v horku a při plné zátěži, benzín byl bez oleje! Po použití v automobilu od nového auta bylo v... celý příspěvek >
Seřízení volnoběhu motoru Honda GCV 160, 15.5.2012
Na karburátoru jsou 2 šroubky, jeden dorazový na škrtící klapku, druhý na seřízení bohatosti směsi. Jsou dost špatně přístupné, někde tu budou fotky, kde jsem šroubky vyfotil. Nejlépe seřídit bohatost směsi - otáčením na obě strany při teplém motoru... celý příspěvek >
Křovinořez Stihl FS 350, 15.5.2012
Cenu ložiska přesně neznám, ale v každém servisu Stihl ji vědět budou.
Další diskuze:  1617  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika