Příspěvky uživatele - 191.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna 555, 562 XP, 26.7.2012
V pořádku, chtěl jsem napsat, že motor bude mít menší sílu na udržení rychlosti řetězu. Zdálo se mě to kostrbaté. Samozřejmě, že výstupní kroutící moment z motoru se tím nemění. Prostě důležité je to, že stačí menší odpor k zastavení řetězu, nebo že... celý příspěvek >
Křovinořez do 6000, 26.7.2012
Mě tyto dotazy připadají na stejné brdo. Buď opravdu dotyčný neví nic a chce něco za pár korun. Nebo si utahuje i ze sebe. Když se podívám po inzerátech, tak lze koupit velmi slušný stroj za cenu, která je kolem limitu. Místo toho si vybrat čínu a... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 26.7.2012
Nic jiného jsem neočekával, tyto pokusy mám dávno za sebou na 115i(Tillotson), kde jsem zkoušel co je lepší, zda 0,325, nebo 3/8 a různé počty zubů na prstencích. Z pohledu zatížení motoru je větší zátěž více zubů, neboť se zvyšuje rychlost řetězu,... celý příspěvek >
Vzduchový filtr, 25.7.2012
Díky za upozornění, už jsem to sobě nečetl a stejně je toho nějak málo, napsal jsem víc. M.j. jsem psal o rysce, které jsou u těchto filtrů, hladina by měla být po tuto rysku.
Vzduchový filtr, 24.7.2012
Princip vzduchového filtru s usazováním prachu v oleji je jednoduchý, ale účinný. Všechen vzduch, který prochází vzduchovým filtrem prochází také přes olejovou náplň. Z toho plyne, že hladina oleje musí být tak vysoká, aby se ani při náklonu nedostal... celý příspěvek >
Dolmar 4510, 23.7.2012 Obsahuje fotku
Mě se moc líbil MS 4000, když jsem s ním poprvé měl možnost sekat, to bylo v době, kdy takový stroj byl velký nadstandard ve všech směrech. Určitě Vás potěší, že MS 3300 a 4000 byly nejlepší v největším testu křovinořezů na světě ve Stockholmu. Byly... celý příspěvek >
Dolmar 4510, 22.7.2012
Ta 310 má vibrace 2,2/2,1, takže víc, nebylo to jen subjektivně, ale výkon je 1,4 kW, takže přece jen je to slabší stroj a pokud nestíhá, ještě se vibrace zvýší. Je to jiný typ motoru 4MIX, takže každý máte, co jste chtěli a Vás může těšit, že za... celý příspěvek >
Dolmar 4510, 22.7.2012
Co si kdo vybere, nebo může vybrat, s tím potom musí pracovat. Cenu jsem nějak nezaznamenal zvýšenou. Je pravda, že toto mě zajímá okrajově, jen když něco kupuji, nebo srovnávám. Ale je to cca pořád stejné v porovnání .
Dolmar 4510, 22.7.2012 Obsahuje fotku
Toto byste dokázal porovnat nejlépe Vy sám, neboť byste porovnával na svoje nejtěžší podmínky. Ty nejvyšší výkony u křovinořezů jsou o řezání dřeva, samozřejmě, že to nevylučuje sečení trávy, podrostů, a pod. S vyšším výkonem roste hmotnost a potom... celý příspěvek >
Kosa Partner B341 nejde do otáček a zhasne motor, 22.7.2012
Tak nevím, o které sekačce(kose) píšete. Já o této. Tam není šoupátkový karburátor. Ale poruchy u šoupátkových karburátorů jsou takové, jak popisujete. Ale záleží na typu karburátoru a dalších vlivech.
Motorový křovinořez Solo 109 B, 19.7.2012
Toto si musíte vyzkoušet sám, není pro to přesný návod. Ovlivňuje to délka zátěže, venkovní teplota, nastavení karburátoru. Po vypnutí motoru je určitá doba, kdy jej opětovně nastartujete bez problémů, je vhodné použít půlplyn, kdy se i snadněji... celý příspěvek >
Zadření motoru Jikov, 17.7.2012
Ale o vás nikdo nepíše, to je vaše cena, klidně to nabídněte, že to za tu cenu uděláte. Já jsem našel odpověď odborného servisu, za kolik opraví zadřený motor Jikov. Ceny ND cca odpovídají vašim cenám  - napsal jsem ND do 2 t. Vy máte třeba... celý příspěvek >
Krovinorez Husqvarna 327Rx vs. Stihl FS 87 alebo FS 90?, 15.7.2012
Čím slabší stroj, tím častěji bude přetěžován, záleží potom na tom, jak moc jej budete přetěžovat, tak dlouho vydrží. Ty parametry u 327Rx nejsou nijak oslnivé a je to na hranici 1,2Nm, to je fakt málo, vibrace jsou nízké, spotřeba je v podstatě na... celý příspěvek >
Krovinorez Husqvarna 327Rx vs. Stihl FS 87 alebo FS 90?, 15.7.2012
Já nesrovnávám 4 takt 33,5ccm 1,1kW s 2t o objemu 45ccm a výkonu 2,3kW. Já jen porovnávám způsob využití daných strojů.
Dolmar 4510, 8.7.2012
Důkladné zakrytování má samozřejmě svůj význam a ty kryty bez výstupků potom nejsou možným zdrojem problémů v hustém porostu. Technické parametry určitě znáte, proto bych se přiklonil k 4510 z důvodu nižší hmotnosti, stejného výkonu při nižším... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika