|
Příspěvky uživatele - 191.186
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Problem s obojstran. pluhom vari, 13.10.2012 Jestli máte motor v záruce a má 1 mth, tak se domluvte na přesném seřízení v servisu. | | Dolmar ms 24 u, 11.10.2012 A jakou plochu děláte s MS 4510, když srovnáváte těžký travní porost a 1,3kW. | |
| | Dolmar ms 24 u, 11.10.2012 Ale to snad ne? Kdyz už, tak s malou, nebo velkou míchačkou, ale bez míchačky, to je jako s ruční kosou. Opravdu ne každý potřebuje mít 2,3kW a proto jsou i slabší stroje za menší investici, které se použijí jen několikrát do roka. Plocha je pouze... celý příspěvek > | | Dolmar ms 24 u, 11.10.2012 Já vycházím z vlastních zkušeností a z popisu výrobce - strana cca 29 - pro sečení vyšší trávy a údržbu větších ploch.
| | Dolmar ms 24 u, 11.10.2012 Já popisuji, že to takovým strojem udržovat jde. Každému je jasné, že výkonnější stroj seče rychleji. | | Dolmar ms 24 u, 11.10.2012 MS 24 U se dá koupit za 4t. | | Dolmar ms 24 u, 11.10.2012 Já Vám to neberu, ale kdyby p. Jirka chtěl a měl na profi stroj, tak jej koupí, neboť lepšího nic není. Ale potřebuje udržovat menší plochu. Já v tom problém nevidím. | | Dolmar ms 24 u, 11.10.2012 Sekal jsem několik let 0,8kW kolem 600-800 m pravidelně a nebylo třeba mít několik kW a několik kg navíc. | | Pozdlzne rezanie Allaskan mill, 8.10.2012 PS 9010 je na takové podélné řezání velmi vhodná vzhledem k předimenzování konstrukce, optimální charakteristice motoru a vynikajícímu odvádění dlouhých pilin. Carriage mill build
| | Ako namazať uzatvorené ložiská?, 7.10.2012 Pokud bych nemohl ložisko vyměnit, tak jedině namazat bez poškození krytek, neboť potom to ztrácí význam a to tím, co se po očištění krytek dostane na důležitá místa. Použil bych přísadu M1, která se váže na kov, má vynikající mazací a doběhové... celý příspěvek > | |
| | Vari Honda nepravidelný chod motoru, 4.10.2012 Já jsem si právě všiml Vašeho obrázku nádrže. My máme obě verze, černou nádrž i červenou. Vyfotil jsem, jak by to mělo vypadat v nádrži Vašeho motoru. Je možné, že naklonění vs obsah nádrže už bylo velké, když jede motor jinak bez problémů. Filtr je... celý příspěvek > | | Hnede skvrny na retazi, 1.10.2012 Většinou se tento problém projeví na větším průměru dřeva, vliv má kvalita oleje a nastavení čerpadla, pokud máte nastavitelné čerpadlo, tak dejte na max, eko čerpadla dávkují málo. To platí v případě, že máte i slabší pilu Dolmar, kde je na téměř... celý příspěvek > | | Technika orby, 29.9.2012 Hodně záleží na půdě a nedá se vůbec srovnávat těžká jílovitá půda a lehká drobivá. Jak se dá zúrodnit po letech těžká půda jsem se přesvědčil na vlastní zahradě zeleným hnojením, kompostem, hnojem, kvalitní orbou. V roce 1996 byla orba vysilující... celý příspěvek > | | Dolmar 5105 - hrncová podložka, 22.9.2012 Díky za doporučení, stromovou chirurgii dělat nebudu a na palivo jsem vybavený. Ptal jsem se hlavně proto, že ten, co má 3410 klasickou si ji nemůže vynachválit, tak mě zajímal Váš názor. | | Dolmar 5105 - hrncová podložka, 22.9.2012 Měl jsem možnost delší dobu používat klasickou verzi a na slabší dřevo fakt bomba. Ale ta cena mě nakonec odradila a pořídil jsem 420. | |
|
|
|
|