Příspěvky uživatele - 191.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problem s obojstran. pluhom vari, 13.10.2012
Jestli máte motor v záruce a má 1 mth, tak se domluvte na přesném seřízení v servisu.
Dolmar ms 24 u, 11.10.2012
A jakou plochu děláte s MS 4510, když srovnáváte těžký travní porost a 1,3kW. 
Ale to snad ne? Kdyz už, tak s malou, nebo velkou míchačkou, ale bez míchačky, to je jako s ruční kosou. Opravdu ne každý potřebuje mít 2,3kW a proto jsou i slabší stroje za menší investici, které se použijí jen několikrát do roka. Plocha je pouze... celý příspěvek >
Já vycházím z vlastních zkušeností a z popisu výrobce - strana cca 29 - pro sečení vyšší trávy a údržbu větších ploch.
Já popisuji, že to takovým strojem udržovat jde. Každému je jasné, že výkonnější stroj seče rychleji.
MS 24 U se dá koupit za 4t.
Já Vám to neberu, ale kdyby p. Jirka chtěl a měl na profi stroj, tak jej koupí, neboť lepšího nic není. Ale potřebuje udržovat menší plochu. Já v tom problém nevidím. 
Sekal jsem několik let 0,8kW kolem 600-800 m pravidelně a nebylo třeba mít několik kW a několik kg navíc.
Pozdlzne rezanie Allaskan mill, 8.10.2012
PS 9010 je na takové podélné řezání velmi vhodná vzhledem k předimenzování konstrukce, optimální charakteristice motoru a vynikajícímu odvádění dlouhých pilin. Carriage mill build
Ako namazať uzatvorené ložiská?, 7.10.2012
Pokud bych nemohl ložisko vyměnit, tak jedině namazat bez poškození krytek, neboť potom to ztrácí význam a to tím, co se po očištění krytek dostane na důležitá místa. Použil bych přísadu M1, která se váže na kov, má vynikající mazací a doběhové... celý příspěvek >
Vari Honda nepravidelný chod motoru, 4.10.2012
Já jsem si právě všiml Vašeho obrázku nádrže. My máme obě verze, černou nádrž i červenou. Vyfotil jsem, jak by to mělo vypadat v nádrži Vašeho motoru. Je možné, že naklonění vs obsah nádrže už bylo velké, když jede motor jinak bez problémů. Filtr je... celý příspěvek >
Hnede skvrny na retazi, 1.10.2012
Většinou se tento problém projeví na větším průměru dřeva, vliv má kvalita oleje a nastavení čerpadla, pokud máte nastavitelné čerpadlo, tak dejte na max, eko čerpadla dávkují málo. To platí v případě, že máte i slabší pilu Dolmar, kde je na téměř... celý příspěvek >
Technika orby, 29.9.2012 Obsahuje fotku
Hodně záleží na půdě a nedá se vůbec srovnávat těžká jílovitá půda a lehká drobivá. Jak se dá zúrodnit po letech těžká půda jsem se přesvědčil na vlastní zahradě zeleným hnojením, kompostem, hnojem, kvalitní orbou. V roce 1996 byla orba vysilující... celý příspěvek >
Dolmar 5105 - hrncová podložka, 22.9.2012
Díky za doporučení, stromovou chirurgii dělat nebudu a na palivo jsem vybavený. Ptal jsem se hlavně proto, že ten, co má 3410 klasickou si ji nemůže vynachválit, tak mě zajímal Váš názor. 
Dolmar 5105 - hrncová podložka, 22.9.2012
Měl jsem možnost delší dobu používat klasickou verzi a na slabší dřevo fakt bomba. Ale ta cena mě nakonec odradila a pořídil jsem 420.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika