|
Jak skladovat kukurici?, 29.8.2012 a co kdyz nemam silo? :D mame rodinny 2voupatrovy dum se zahradou a vlhkym sklepem a s nekolika chladnimi pokoji, kde se mi jiz pomalu zabydluji dyne |
 |
Jak skladovat kukurici?, 29.8.2012 Prosim o pestitelsky tip. Pomalu mi zacina uzravat kukurice a rad bych ji mel na delsi vyuziti. Mohl by mi prosim nekdo poradit, jak a kde ji nejlepe skladovat?
dekuji moc. |
 |
|
 |
Zastipovat dyne, ano ne?, 12.7.2012 dekuju- presne co jsem chtel slyset! |
 |
Zastipovat dyne, ano ne?, 10.7.2012 Pestuji dyne hokaido, a to na zoranem poli- dari se jim krasne. Udelal jsem v kvetnu 6 hnizd po 3-4 seminkach s 1.5m mezerami. Nyni mame cervenec a dyne se neskutecne rozlezaji do vsech stran. Pomoci slahounu se "vyplazuji" z tohoto... celý příspěvek > |
 |
Drevena pnouci "zed" na dyne - jak na to?, 7.7.2012 Toto jsou hokaida a pociam maximalne s 2ma kily. Nakonec jsme s kamaradem vymysleli takovy provizroni asi 1.5 m vysoke reseni.
Jedna se o vzdalenost 4 mestru. Do zeme 50cm natluceme cca na tuto vzdalenost 6 drvenych kulu, ktere spojime pletivem... celý příspěvek > |
 |
Drevena pnouci "zed" na dyne - jak na to?, 4.7.2012 Velice rychla a jasna otazka. Prosim mohli by jste poradit nezkusenemu cloveku- "netruhlari" jak vyresit otazku "rozrostle dyne"? Dyne jsem vysazel nekde v kvetnu a nyni jiz zabiraji velice velke uzemi na nasi zahradce (zorane pole) a zasahuji mezi... celý příspěvek > |
 |
Plastove vypodlozeni bazenku, 11.6.2012 Takze kdyby se slo do vaseho reseni:
1. Sterka s perlinkou- na uhlazeni
2. vrtsva z textilie- finalni vrstva bazenu
Bazen jak jsem rikal je hrubym odhadem 2m x 1m x 0,8m
troufnul by si nekdo na hruby odhad ceny?
|
 |
Plastove vypodlozeni bazenku, 2.6.2012 to se mi docela zamlouva- vypada to na logicke a pekne reseni :) Na kolik to muze cca hrubym odhadem vyjit.
diky moc
|
 |
Jak nejlepe uskladnit redkvicky?, 2.6.2012 zas tolik jich neni, ale je mi lito je nechat zkazit= vyhodit :( |
 |
Plastove vypodlozeni bazenku, 2.6.2012 no tak dekuju moc, mohl by jste prilozit link na nejaky takovy bazen s temi kaminky? abychom vedeli jak to vypada.
jinak tedy navrhujete- sterku s perlcikou + folie a (nepovinne) ty kaminky...
ta sterka s perlickou to je plast?
|
 |
|
 |
Jak nejlepe uskladnit redkvicky?, 2.6.2012 Aha, tak to vidite, to je ten prvni rok kariery pestetitele, to jsem nevedel... Ale mrkve se daji uskladnit na delsi dobu? |
 |
Plastove vypodlozeni bazenku, 2.6.2012 Aktualne ten bazen (a byl tak pred roky staven) je z betonu (zakladni material) a oblozen dlazdicemi a natren. Jenze barva se olupuje. Tak nas napadlo- jako mozne reseni do vnitrku bazenu umistit jakousi plastovou vanu, nebo to zkratka vypodlozit... celý příspěvek > |
 |
Jak nejlepe uskladnit redkvicky?, 2.6.2012 Tak zjistuji ze mi na zahradce zacinaji me redkvicky mirne prerustat. A jelikoz pestuji prvnim rokem, chtel bych se s vami poradit, jak redkvicky co nejlepe uskladnit, aby vydrzely co nejdele? Dnes musim uz sklidit:)
Mame i sklep, ale je pomerne... celý příspěvek > |
 |
Plastove vypodlozeni bazenku, 2.6.2012 Mam velikanskou prosbu. Mame na zahrade malinkaty bazenek, pro prilezitosne cachtani v lete, slouzi spise jako pekna dekorace.
Jedna se o betonovy bazen, dlazdeny a naterny obyc barvou. Velikostne cca 2.5m x 2m x 1.5m
Jde o to ze... celý příspěvek > |
 |
Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 26.5.2012 Presne jak pisete, to je to oc me jde. Diky za konstruktivni rady a navrhy, ja stejne plno vecem nerozumim, proto verte ale z 80% je vpodstate vyber na vas. Budu to muset vse procist, nastudovat a zvazit. Je zde ve hre plno detailu, jez je potreba... celý příspěvek > |
 |