|
Příspěvky uživatele - 43.188
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lopuch a slez v trávníku, 30.5.2012 Lopuch to určitě není a určitě se jedná o podběl. To, že Vám podběl někdy v březnu odkvetl, v dubnu vytvořil semena a pak se "ztratil", je docela normální. Podběl kvete totiž v době, kdy nemá vyvinuté listy. ty vyvíjí až následně - viz Vaše... celý příspěvek > |  | Kdo poradí co je zač?, 30.5.2012 Tuhle kytku jsem v životě ještě asi neviděl, ale na první pohled mne napadlo, že to bude nějaký Plectranthus a myslím, že vyhledávání pomocí obrázků mi snad dá za pravdu. Třeba Plectranthus ambiguus, ecklonii, Mona Lavander...
Josef. |  |
|  | Hlušina, 30.5.2012 Vzhledem k vágnosti termínu "hlušina" a neznalosti konkrétních půdních podmínek na Vašem pozemku bych se domníval, že má předchozí odpověď může platit i pro Váš případ, paní Věro.
Josef. |  | Přísavník rozdíl mezi 3 a 5 cípém?, 30.5.2012 Pane P, děkuji Vám za objasnění; do tohoto detailu důvodu roubování přísavníku trojcípého jsem dosud nepronikl (ale abych pravdu řekl, 100% mu nevěřím).
Josef.
|  |
|
|
|