|
Příspěvky uživatele - 252.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Řasa, řasa a zase ta řasa, 18.6.2012 Celkem by mě zajímalo, co máte za filtraci? |  | Nejlepší býložravé ryby, 6.6.2012 Zdá se mi, že něco na té fotce je špatně. Měl by jste určit, k čemu dané místo má sloužit. Jestli je to dětské hřiště, nebo dětský koutek, tak tohle se Vám tam nějak nehodí. Pokud tam ještě dáte ryby, není pro děti nic lákavějšího, než jezírko s... celý příspěvek > |  |
|  | Filtrácia - poprosím komentovať, 23.5.2012 Zřejmě propagátoři kořenovek špatně četli??? 10 m3 +15 koi 30 cm = kořenová čistička??? A co až koi, za rok bude 40cm??? To je blbá legrace! Pždyť psal, že nemá místo!
Místo 60l vortexu, doporučuji štěrbiňák. Je neuvěřitelné,... celý příspěvek > |  | Výroba filtru, 16.5.2012  Další poznatky z provozu filtrace.
Tři týdny po osazení Bioakvacitem, se vůbec nic nedělo, ani náznak k lepšímu. A tak jsem zkusil nejaké bakterie, zase nic. Všechno to tak nějak fungovalo, ale pod hladinu bylo vidět asi 20 cm. Tak jsem... celý příspěvek > |  | Ponorná UV lampa, 5.4.2012 Tak začnu šetřit, prý to bez UV opravdu nejde!!! Jezírko mám malé 18m3, ale je to pouze pro ryby. Čtyři roky to buduji a stále nejsem u konce. |  | Ponorná UV lampa, 5.4.2012 Já bych se s dovolením zeptal ještě víc praticky: dá se ta celá patrona koupit??? tedy i s tím trafem??? A v neposlední řadě, kolik za to??? Moc si nedovedu představit, jak sháním skleněný válec do kterého to bude pasovat.
Jsem praktik,... celý příspěvek > |  | Ponorná UV lampa, 5.4.2012 Tak bych si to nějak představoval, chtěl bych to ponořit přímo do "štěrbiňáku". Je to blbost??? |  | Výroba filtru, 29.3.2012 Plocha je asi 29x50cm, dnes bych tam ale dal větší průvěs. Pokud síto bude OPLACHOVÁNO bude to fungovat.
Ještě Vám poradím tu nejduležitější věc, poznatek: Do filtru se nesmí dostat světlo, uv záření. Někde si matně vzpomínám, že se o tom pan... celý příspěvek > |  | Výroba filtru, 28.3.2012 To již nedohledám, ne, že by to nebylo vůbec možné, ale je to už dva roky. Jednou už jsem to sem dával a stejně to smazali, což asi chápu. Tak pokud pomůže informace, bylo to někde od Prostějova, cena byla cca1200 za 1m2, a je to... celý příspěvek > |  | Výroba filtru, 27.3.2012  Pane Hrkal, došlo asi k nedorozumění, pod štěrbiňákem je tohle. Rozměr jedné komory je 100x100x85. Není mi příliš jasné jak to molitanem zaplnit
|  |
|  | Výroba filtru, 27.3.2012 Díky za Vaše doporučení, vím, že tam ještě něco dávají a taky se na to chystám. Chtěl jsem to dát jinam, ale vidím, že už je to vymyšlené. Opravdu to šíleně vře.
Měl jsem celkem problémy s odtokem, já když jsem... celý příspěvek > |  | Výroba filtru, 26.3.2012  Již v loňském roce jsem tu sliboval, že až pořídím štěrbinový filtr, tak se podělím o zkušenosti. Po pěti měsících provozu přikládám nějaké poznatky. "Štěrbiňák" pracuje celkem dobře. Jde hodně o to, co vlastně má zachycovat. Pokud byla... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|