|
Příspěvky uživatele - 73.141
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rakytník řešetlákový, 19.8.2009 Nejsem si jist, že je to stále ještě exotické ovoce, ale chtěl bych vědět, je-li možno pojídat čerstvé, právě utržené dozrálé bobulky rakytníku. Snědl jsem jich asi 8 a myslel jsem, že bude do rána po mně. Studený pot, břichabol a vůbec příznaky... celý příspěvek > |  | Ještě jednou základ pod domek, 28.7.2009 A pod základovou desku zatím se štěrkem nepočítám. |  |
|  | Ještě jednou základ pod domek, 27.7.2009 Jen podklad pod chatku. Nevím jestli podlaha nebude dřevěná na tom. |  | Podélný řez el. pilou ES2135A, 18.7.2009 Už jsem tady dost dlouho nebyl, tak odpovídám opožděně. Pila je Narex, 2,4 kW, lišta 40 cm, vodítko které jezdí po kolejnici je k pile přichyceno dvěma šrouby M8, jeden je originál na pile, ten, co původně držel přez kryt lištu, druhý je vsunut do... celý příspěvek > |  | Husqvarna LC 48 ve - zkušenosti, 19.6.2009 Také vlastním tuto sekačku (LC 48VE) a žádný problém s ní zatím nebyl. Koš se "narve" úplně parádně a nikdy se mi zatím nestalo, že by se to někde ucpalo. Stejně tak se krásně vyndavá koš a vysype z něj tráva. Sekal jsem s ní i 30cm vysokou... celý příspěvek > |  | Jaký koupit křovinořez na zahrádku?, 24.4.2009 No je tam v podstatě jen tráva, ale když to budu chtít vzít i ven, posekat kolem pletu, tak tam budou i různý křoviska. |  | Nocenka, 15.4.2009 Poprvé jsem si nocenky všimnul loni na dovolené v Kefalonii v Řecku (to jsem ještě netušil, že se tak jmenuje, ani jak se množí) a přivezl jsem si pár "klacků" domů. Zkoušel jsem ji zakořenit jak ve vodě, tak v zemině, ale nakonec se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|