|
Příspěvky uživatele - 224.191
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Určenie ihličnanu, 20.5.2012 Strejda gůgl :-) mi Pinus ponderosa Viktor nenašel, ale našel Picea pungens Viktor. (Netroufám si však tvrdit, že je to jistě on: smrk pichlavý mívá opravdu pichlavé jehlice a u Vašeho smrčku se zadjí být tupě zakončené. Navíc Picea pungens Viktor na... celý příspěvek > |  | Prosím co je to za rostlinu/plevel?, 20.5.2012 Myslím, že řepka by neměla ony drobné ostny na listech a měla by listy lehce do siva ojíněné. Já to tipuji nejspíš na hořčici, případně na ohnici.
Josef. |  |
|  | Přesazení živého plotu z habrů, 20.5.2012 Stromky po pěti letech od výsadby by přesazení mohly zvládnout.
Pokud to je možné, počkejte s tím na podzim.
Není-li však jiná možnost, pusťte se do toho - s jistým rizikem neúspěchu - i nyní.
Stávající živý plot velmi důkladně... celý příspěvek > |  | Jaký smrk do 4 m výšky?, 20.5.2012 Tak já taky doplním tip: zakrslé odrůdy smrku Pančičova - omoriky: Picea omorika Nana, příp. Wodan (?) apod.
Josef. |  | Určenie ihličnanu, 20.5.2012 Určitě je to smrk. Podle mého názoru to jeněkterý ze sivějších (namodralých) čarověníků smrku ztepilého (Picea abies).. Přesné označení bude asi obtížné, je jich mnoho a různě rozšířené. Na čarověníky určitě nejsem ten pravý znalec, jistě se tu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|