Příspěvky uživatele - 224.191

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Určenie ihličnanu, 20.5.2012
Strejda gůgl :-) mi Pinus ponderosa Viktor nenašel, ale našel Picea pungens Viktor. (Netroufám si však tvrdit, že je to jistě on: smrk pichlavý mívá opravdu pichlavé jehlice a u Vašeho smrčku se zadjí být tupě zakončené. Navíc Picea pungens Viktor na... celý příspěvek >
Prosím co je to za rostlinu/plevel?, 20.5.2012
Myslím, že řepka by neměla ony drobné ostny na listech a měla by listy lehce do siva ojíněné. Já to tipuji nejspíš na hořčici, případně na ohnici. Josef.
Přesazení živého plotu z habrů, 20.5.2012
Stromky po pěti letech od výsadby by přesazení mohly zvládnout. Pokud to je možné, počkejte s tím na podzim. Není-li však jiná možnost, pusťte se do toho - s jistým rizikem neúspěchu - i nyní. Stávající živý plot velmi důkladně... celý příspěvek >
Jaký smrk do 4 m výšky?, 20.5.2012
Tak já taky doplním tip: zakrslé odrůdy smrku Pančičova - omoriky: Picea omorika Nana, příp. Wodan (?) apod. Josef.
Určenie ihličnanu, 20.5.2012
Určitě je to smrk. Podle mého názoru to jeněkterý ze sivějších (namodralých) čarověníků smrku ztepilého (Picea abies).. Přesné označení bude asi obtížné, je jich mnoho a různě rozšířené. Na čarověníky určitě nejsem ten pravý znalec, jistě se tu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika