|
Příspěvky uživatele - 164.41
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Domácí postřik na mšice, 27.5.2012 Dobrý den, potřebovala bych se zbavit mšic na růžích, poradí někdo přírodní domácí postřik a hlavně jejich poměry? Děkuji |  | Co je to za rostlinu?, 26.5.2012 díky |  |
|  | Přehled škůdců, 25.5.2012 Děkuji, ale je těch potvor.. |  | Přehled škůdců, 25.5.2012 Dobrý den, věděl by někdo prosím, nějaké internet.stránky, kde by byl nějaký přehled hmyzích škůdců na zahradě a hlavně jejich obrázky? Děkuji |  | Oleandr, 25.5.2012 Hm, ostříhala jste je úplně nebo jen zakrátila? Napadla mě spíše nějaká nemoc, když poupata nemůžou rozkvést. |  | Oleandr, 25.5.2012 Dobrý den, mám podobný problém..Oleandr je živý, ale takový "suchý", či co, Má i poupata, ale asi nevykvetou, loni jsem měla podobný problém, celé léto měl poupata, která ale nevykvetla..Proč? A zimovala jsem ho v místnosti u okna, a letost byly... celý příspěvek > |  | Wistarie mi nekvete, 20.5.2012 Pokud ji ta známá objednala z nějakého zásilkového zahradnictví, tak by to měl být asi roubovanec, ne? |  | Wistarie mi poprvé kvete, 20.5.2012 Ta moje "potvora" už má taky pomalu 15let a taky ještě nekvetla! Říkají, že je jí třeba řezat! Snažím se řezat, ale asi málo... |  | Wistarie mi nekvete, 20.5.2012 No však právě, máme ji už určitě přes 7 let a furt "potvora" nekvete.Mamka vyhrožuje, že ji vyhodí..Dostala sazeničku od kamarádky, která ji odněkud objednala, tak nevím, co je roubovanec a co ne. Stříhám na jaře od oka, snažím se... celý příspěvek > |  | Wistarie mi nekvete, 20.5.2012 a prosím, či ji hnojíte na květ a kdy? |  |
|  | Wistarie mi nekvete, 20.5.2012 Dobrý den, mám wistárii už několik let, ale stále nekvete, nevíte proč, na jaře ji stříhám, pne se mi po budově na opoře..Díky B
|  | Co je to za rostlinu?, 18.5.2012  foto |  | Co je to za rostlinu?, 18.5.2012  Dobrý den, prosím věděl by někdo, co je to za rostlinu? Dostala jsem ji, mám ji doma asi tak 2. rokem v květináči. Myslím si, že by to mohla být GOJI? Nevím jestli ji mám zasadit na zahradu..děkuji..Bela |  | Co je to za rostlinu?, 18.5.2012  2.foto |  | Co je to za rostlinu?, 18.5.2012  Dobrý den, prosím nějakého odbroníka, zda by poznal, co to vlastně mám- dostala jsem tuto rostlinku a nevím název, není to náhodou GOJI? Mám ji doma 2. rok v květináči, tak nevím, zda jimám vysadit na zahradu.. Děkuji za rady..Bela |  |
 |
|
|
|