|
Příspěvky uživatele - 178.238
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Delician nebo Hokkaido?, 30.3.2012 Dobrý den, loni jsem dostala pár kousků hokkaida a zalíbila se mi jejich chuť i to, že se nemusí loupat. Letos bych chtěla zkusit si je napěstovat a uskladnit ve sklepě nebo zmrazit. Mám semena hokkaida i hybridní Delician, který by prý měl být ještě... celý příspěvek > |  | Jak často zalevát nové stromky, 20.3.2012 Jak často po vysazení je vhodne zalevat nove stromky?Jabka i svestky. |  |
|  | Jak na zeleninu pro miminko?, 9.3.2012 Co ten popel nebo písek? Jestliže je půda odpočinutá, protože leží ladem, můžu zeleninu zkusit letos bez hnojení, nebo třeba zkusit granulovaný hnůj? Děkuji. |  | Jak na zeleninu pro miminko?, 9.3.2012 Dobrý den. Letos budu zakládat zahrádku u novostavby. Je to pole, které ale už tak 5 let leží ladem. Už loni bylo projeto kultivátorem, letos pooráme a rozděláme. Loni na podzim jsme se rozrostli o dítě, takže na zarývání hnoje jsme nepomysleli. Chci... celý příspěvek > |  |
|
|
|