Příspěvky uživatele - 178.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žír na listech růže, 16.6.2012
Josefe děkuji, před založením tohoto vlákna jsem hledala na internetu a požer od lalokonosce mi taky přijde jiný. Navíc jsem si později vybavila, že jsem to už viděla dřív u rodičů a pak se objevily malé zelené housenky. Lalokonosec mě děsil... celý příspěvek >
Žír na listech růže, 16.6.2012
Lído, děkuji Vám za rychlou odpověď, co s ním? Zbavím se do nějak? Záhon byl celý přerytý, odstraňovala jsem trávu a založila ho nově, ale žádné larvy jsem neviděla.
Žír na listech růže, 16.6.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, před týdnem jsem vysadila růži a dnes jsem objevila pravidelné kruhovité požerky na listech. Prosím o radu, co by to mohlo být. Děkuji. Omlouvám se za kvalitu fotky, foceno za tmy.
Proč rezne Picea glauca conica, 15.6.2012
Tohle přesně jsem dnes taky objevila :-(. Není to sviluška?
Pivoňka - lze ji ještě zachránit?, 14.6.2012
Dobrý den, chtěla jsem přesadit pivoňky z roky zanedbané zahrady. Listy vypadaly v pořádku, ale bohužel jsem zjistila, že je plíseň  na kořenech. Omyla jsem je vodou, odstranila jsem to špatné co šlo a namočila do kuprikolu. Mám je sázet nebo je... celý příspěvek >
Pivoňka - plíseň, 13.6.2012
Děkuji, hlínu tedy odstraním, kořeny opláchnu vodou a zasadím. Tráva tam sekaná nebyla mnoho let, pivoňka zarůstala černým bezem.
Pivoňka - plíseň, 12.6.2012
Dnes manže vyryl ze zanedbané zahrady pivoňky, zahrada se bude sekat a na podzim orat, takže by tam zašly. Jedna z nich má ale bohužel plíseň. Sice bych řekla, že plíseň je na odumřelé trávě, jak je teď mokro, rostlina snad vypadá zdravě. Co s... celý příspěvek >
Lze nyní přesadit pivoňky?, 12.6.2012 Obsahuje fotku
Řekla bych, že plesniví odumřelá tráva pod keřem, jak je vlhko. Takto vypadá celá rostlina.
Lze nyní přesadit pivoňky?, 12.6.2012 Obsahuje fotku
Děkuji za rady. Dnes manžel pivoňky vyryl a přivezl, bohužel na jedné jsem našla plíseň. Prosím o radu, jestli trs ponechat, popř. čím ošetřit nebo se ho rovnou zbavit?
Lze nyní přesadit pivoňky?, 11.6.2012
Dobrý den, máte někdo zkušenost, zda lze přesadit nyní pivoňky? Mám možnost získat rostliny z jedné zanedbané zahrady, muselo by to být ale hned. Děkuji.
Polyversum biofungicid, 11.6.2012
Dobrý den, prosím o Vaše zkušenosti. Bude to na rajčata stačit, nebo se mám uchýlit i ke klasické chemii? Děkuji.
Stanoviště pro růže, 8.6.2012
Mám si u ní dávat na něco pozor? Četla jsem, že je odolná.
Stanoviště pro růže, 8.6.2012 Obsahuje fotku
Děkuji za odpověď, můžu tedy klidně sadit. Ta moje je nejspíš ta jahodově růžová, vypadá takto:
Stanoviště pro růže, 7.6.2012
Dobry den, zakoupila jsem dnes floribundu Leonardo da Vinci var. Meideauri. Chtěla bych ji vysadit na jižní stranu k terase, kde svítí slunce celé dopoledne, poté je zastíněno domem. Bude jí takové oslunění stačit, nebo je vhodnější plné celodenní... celý příspěvek >
Darovaný hvozdík - letnička, dvouletka, trvalka?, 5.6.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, dostala jsem větvičky těchto hvozdíků s tím, že mám zasadit dřevnatou část a snad se chytnou. Při zjišťování infa na netu jsem s hrůzou narazila na to, že to nemusí být trvalky. Poradí někdo? Jestli to nejsou trvalky, nemá cenu je ve... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika