|
Příspěvky uživatele - 178.238
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Žír na listech růže, 16.6.2012 Josefe děkuji, před založením tohoto vlákna jsem hledala na internetu a požer od lalokonosce mi taky přijde jiný. Navíc jsem si později vybavila, že jsem to už viděla dřív u rodičů a pak se objevily malé zelené housenky.
Lalokonosec mě děsil... celý příspěvek > |  | Žír na listech růže, 16.6.2012 Lído, děkuji Vám za rychlou odpověď, co s ním? Zbavím se do nějak? Záhon byl celý přerytý, odstraňovala jsem trávu a založila ho nově, ale žádné larvy jsem neviděla. |  |
|  | Žír na listech růže, 16.6.2012  Dobrý den, před týdnem jsem vysadila růži a dnes jsem objevila pravidelné kruhovité požerky na listech. Prosím o radu, co by to mohlo být. Děkuji. Omlouvám se za kvalitu fotky, foceno za tmy. |  | Proč rezne Picea glauca conica, 15.6.2012 Tohle přesně jsem dnes taky objevila :-(. Není to sviluška? |  | Pivoňka - lze ji ještě zachránit?, 14.6.2012 Dobrý den, chtěla jsem přesadit pivoňky z roky zanedbané zahrady. Listy vypadaly v pořádku, ale bohužel jsem zjistila, že je plíseň na kořenech. Omyla jsem je vodou, odstranila jsem to špatné co šlo a namočila do kuprikolu. Mám je sázet nebo je... celý příspěvek > |  | Pivoňka - plíseň, 13.6.2012 Děkuji, hlínu tedy odstraním, kořeny opláchnu vodou a zasadím.
Tráva tam sekaná nebyla mnoho let, pivoňka zarůstala černým bezem. |  | Pivoňka - plíseň, 12.6.2012 Dnes manže vyryl ze zanedbané zahrady pivoňky, zahrada se bude sekat a na podzim orat, takže by tam zašly.
Jedna z nich má ale bohužel plíseň. Sice bych řekla, že plíseň je na odumřelé trávě, jak je teď mokro, rostlina snad vypadá zdravě.
Co s... celý příspěvek > |  | Lze nyní přesadit pivoňky?, 12.6.2012  Řekla bych, že plesniví odumřelá tráva pod keřem, jak je vlhko. Takto vypadá celá rostlina. |  | Lze nyní přesadit pivoňky?, 12.6.2012  Děkuji za rady. Dnes manžel pivoňky vyryl a přivezl, bohužel na jedné jsem našla plíseň.
Prosím o radu, jestli trs ponechat, popř. čím ošetřit nebo se ho rovnou zbavit? |  | Lze nyní přesadit pivoňky?, 11.6.2012 Dobrý den, máte někdo zkušenost, zda lze přesadit nyní pivoňky? Mám možnost získat rostliny z jedné zanedbané zahrady, muselo by to být ale hned.
Děkuji. |  |
|  | Polyversum biofungicid, 11.6.2012 Dobrý den, prosím o Vaše zkušenosti. Bude to na rajčata stačit, nebo se mám uchýlit i ke klasické chemii?
Děkuji. |  | Stanoviště pro růže, 8.6.2012 Mám si u ní dávat na něco pozor? Četla jsem, že je odolná. |  | Stanoviště pro růže, 8.6.2012  Děkuji za odpověď, můžu tedy klidně sadit. Ta moje je nejspíš ta jahodově růžová, vypadá takto: |  | Stanoviště pro růže, 7.6.2012 Dobry den, zakoupila jsem dnes floribundu Leonardo da Vinci var. Meideauri. Chtěla bych ji vysadit na jižní stranu k terase, kde svítí slunce celé dopoledne, poté je zastíněno domem. Bude jí takové oslunění stačit, nebo je vhodnější plné celodenní... celý příspěvek > |  | Darovaný hvozdík - letnička, dvouletka, trvalka?, 5.6.2012  Dobrý den, dostala jsem větvičky těchto hvozdíků s tím, že mám zasadit dřevnatou část a snad se chytnou. Při zjišťování infa na netu jsem s hrůzou narazila na to, že to nemusí být trvalky. Poradí někdo? Jestli to nejsou trvalky, nemá cenu je ve... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|