|
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 2.7.2012 Dotaz směřoval na uživatele KUKY, Mr. Big - děkuji za info, doufám také, že už budu stříkat max 1x. |
 |
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 2.7.2012 Já dnes stříkala Ridomilem kvůli hnědé skvrnitosti.
To stříkáte opravdu tak často? :-o
To stihnete od začátku července do konce září tak kolem 10 postřiků, to už si můžu ty rajčata koupit, když vezmu v potaz, že jsem někde četla, že v horším... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rajcata - zlutave skrny na listu a hnedave vespod, 2.7.2012 Mirku, v podobném duchu jste odpověděl už mně, ale my začátečníci jsme nevděční a tato prostá odpověď nám nestačí. Já mám v blízkosti velmi rané brambory (holt začátečník). Ty zřejmě již zlikviduji.
Co s rajčaty? Mám doma ridomil a kuprikol.... celý příspěvek > |
 |
Rajčata - plíseň?, 1.7.2012  Ještě list bramboru.
Děkuji za radu. |
 |
Rajčata - plíseň?, 1.7.2012  Nejvíce napadené jsou listy ve středu rostliny, spodní vypadají zdravé. |
 |
Rajčata - plíseň?, 1.7.2012  Dobrý den, prosím o radu. Dnes jsem chtěla stříkat Ridomilem a toto jsem objevila :-(. Muselo se to rozvinout během toho horka, tak před 2 dny jsem na rajčatech nic neviděla.Takto napadené je zatím 1 rajče, Ostatní rajčata vypadají zdravá. Kousek od... celý příspěvek > |
 |
Nacpání písku do běžné kartušové filtrace, 28.6.2012 Panak sava? Nic vic?? Jak velky bazen mate? |
 |
Cypřišek hrachonosný - proč hnědne?, 21.6.2012  Ještě celá rostlinka |
 |
Cypřišek hrachonosný - proč hnědne?, 21.6.2012  Téměř po 2 měsících přikládám i pro vlastní porovnání fotky cypřišku - detail i celou rostlinu. Snad vypadá lépe. Odstranila jsem pod ním netkanou textilii a prolila vitality komplexem. |
 |
Mušky na rajčatech, 20.6.2012 mšice, ni? |
 |
|
 |
Sousedské poměry, 18.6.2012 Ještě dodatek - v rodině máme zemědělce s větším chovem prasat. Má je na hluboké podestýlce. Přesto to sousedům smrdělo. Nedosáhli ničeho - přijela hygiena a zkonstatovala, že zápach je biologického rázu a není škodlivý.
Pouze když teď něco... celý příspěvek > |
 |
Sousedské poměry, 18.6.2012 Paní Lído, jestli všichni uvažují jako Vy, tak to se divím, že jsem ještě nepotřebovala štempl na pořízení manžela.
Být vámi, snažila bych se přestěhovat posezení. Jestliže ty lidi vůbec donutíte k nějakému ústupku, tak si o Vás už ani kolo... celý příspěvek > |
 |
Sousedské poměry, 18.6.2012 Asi tak... |
 |
Žír na listech růže, 17.6.2012 Jistě, kdyby se Vám nechtělo, nehledal byste. Ale pro nás začátečníky je Vaše ochota veliká pomoc. A to i Vaše, paní Lído, i když tentokrát jste mě trochu vystrašila :-). Děkuji, zmíněnou diskusi už jsem přečetla hned po ránu. Jsem ráda, že nemusím... celý příspěvek > |
 |
Žír na listech růže, 17.6.2012 Pane Josefe, Vy jste úžasný! Jsem ráda, že kořeny mé růže jsou prozatím ochráněny a jsem o dva nové živočichy chytřejší :-).
Velmi Vám děkuji, jen mě mrzí, že jsem Vás musela obtěžovat - že se na tomto foru tak špatně vyhledává. Ač jsem to... celý příspěvek > |
 |