|
Příspěvky uživatele - 55.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kustovnice čínská, 30.9.2012  Dobrý den, mám rostlinu kustovnice již 3 roky, loni měla obrovský počet bobulí. Letos na jaře jsem ji mohutně zkrátila, protože vyrostla cca do 2 m. V těchto dnech sklízím nekonečnou úrodu, keř opět má asi 2,5 m, plody jsou nejsladší koncem září. Mám... celý příspěvek > |  | Jak máte vyřešeno hlídání vody u bazénu, 29.8.2012 Hlídání také nemám, ale originální hadice již nepoužívám. Od skimeru k čerpadlu mám v zemi PE hadici a na ostatní propojení používám černé jezírkové hadice. Měl jsem problém při použití orig. plastových trnů (někdy hadice spadla). Nyní přecházím na... celý příspěvek > |  |
|  | Mléko (zakalená voda) v bazénu, 27.8.2012 Kromě kontroly pH je dobré také zaměřit pozornost na filtraci. To, že jste koupili filtrační set na 4 m3 za hodinu neznamená, že tak opravdu funguje. Je to závislé na způsobu zapojení, dálce hadic, připojení solárního panelu, převýšení, atd. V... celý příspěvek > |  | Oleandr - svěšené větve, 27.8.2012 Pokud se ohýbají jen konce větví, může to být nedostatkem vody v obzvláště horkých dnech. Mám keře na úpalu, a když je přes 30 stupňů, musím zalévat 3x denně, jinak začnou ohýbat konce větví (a to ještě před květem). |  | Jak poznam uzraly plod papriky?, 15.7.2012 Jak funguje badyánová hvězdička? Dne 5.7.2012 jsem natrhala velkou bednu těchto paprik: Lydia, Lungy, Rubinova, Vlasta v zeleném stavu a Fantazie v tmavě fialovém. Hnědý papírový pytel nemám, použila jsem černý, který se dává do odpadkového... celý příspěvek > |  | Žloutnou rajčata, 12.7.2012 Kriatalon plod a kvet nebo gold? dekuji |  | Sklizeň rajčat 2012, 6.7.2012 otazka je..Jaky zpusob je lepsi, efektivnejsi? |  | Co s těmito výhonky u rajčat?, 17.6.2012 Mam rajcata v nadobach 7 a 10l na balkone. Bude pro me lepsi vylomit nebo vest ve dvou vyhonech?(Kvuli mista v kvetinaci) |  | Rozmístění leknínů, 16.5.2012 Zrovna se tomu dost věnuji, neb jsem rozšiřoval jezírko a rozšiřuji tedy i sbírku leknínů. Obvykle všude píšou, že má zůstat alespoň 1/3 hladiny volná. Ale, co jsem pochopil, týká se to hlavně jezírek, kde jsou i ryby a další rostliny. |  | Papriky a rajčata na balkon, přesadit?, 16.4.2012 zvlastni a nerozumim tomu, ze vam v malych sadbovacich narostly papriky vice nez me v 200ml kelimkach:( |  |
|  |
 |
|
|
|