Příspěvky uživatele - 31.86

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zazimování koi kaprů a mladých rybek, 5.10.2012
No neviem ja mám iné skúsenosti so zazimovanými rybami v nádrži... samozrejme že ich kŕmim... Ale môžem akurát povedať že ak sa vyliahli z tých 16cm koi tak to je na 100% okrasný karas a nie KOI
Zazimování koi kaprů a mladých rybek, 4.10.2012
O aké mladé rybky ide? Nechápem tomu koi kapři se nekrmí? -NR-
Zhotovenie plávajúceho ostrovu - vaše skúsenosti s týmto čudom, 8.6.2012 Obsahuje fotku
Tento mesiac som na nete objavil plávajúci ostrov.Mám jazierko kde je z jednej strany strmý breh a chcel by som tam pozdĺž spraviť takýto ostrov. Niečo ako na obrázku len rozmer cca 30cm na šírku a 1m na dĺžku(pozdĺž brehu). Nepotrebujem rady ako tam... celý příspěvek >
Filtrácia - poprosím komentovať, 22.5.2012
Keby mám miesto na potok tak spravím aj ten ale bohužial nedá sa všetko, neni kde. -NR-
Filtrácia - poprosím komentovať, 13.5.2012
Tiež som podobného názoru, mám aj niekolkokrát prečítaného Ludka Stecha-Koi, no obmedzuje ma miesto na šírku a výšku. Tieto malé sudy sa mi zmestia medzi plot a tuje. Preto som chcel radšej viac menších ako 3x200. Keby staviam dalšie jazierko riešil... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika