Příspěvky uživatele - 226.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uzení masa a klobás, 12.9.2012 Obsahuje fotku
Maso nakládám na 3 dny nasucho do kuchynˇské soli a poté na 6 týdnů do solného roztoku který je převařený a vychlazený.Před uzením maso rozehřeji ve vodě teplé 80C cca 45min, osuším a vkládám do vyhřáté udírny 80C na 45min a pak teplotu stáhnu na... celý příspěvek >
Uzení domácích klobás, 11.9.2012 Obsahuje fotku
Každý má svůj postup, já např.udím bukem a olší bez kůry.Vysuším udírnu, snížím teplotu na 80C a vložím klobásy na 45 min.aby oschly.Poté udržuji teplotu na 60-70C cca 6-7hod.Klobásy i maso jsou vždy výborné.rpstylle@seznam.cz
Jak se dá uchovat uzené na zimu, 11.9.2012
Uzené (domácí) dávám do mražáku zamrazit.Na vůni barvě a chuti jsem nepozoroval rozdít.Samozdřejmně ho tam nemám 1/2 roku nebo rok.Udím docela často.rpstylle@seznam.cz 
Udírna, 2.9.2012
Podle mého názoru mezery nebudou vadit, bude si tama odcházet kouř.Vyudit se dá v čemkoliv, jen se naučit topit.Uzení zdar.
Králíci - očkování, 28.8.2012
Dobrý den, já trávu nedávám.Krmím suchým krmivem.Ráno seno a tvrdý chleba, večer míchanice granule ječmen a ovesné vločky.Na přilepšenou dám mrkev nebo řepu.Do vody také ocet a někdy vrbové větvičky.Je to také prevence proti kokcidiím.Králíkům se... celý příspěvek >
Jak naložit kuře na uzení, 19.8.2012
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s naložením celého kuřete.Děkuji za rady.
Háčky do udírny, 18.8.2012
Máte pravdu, já kupoval tyč 5mm za 36kč.Pokud mám málo háčků tak masem protáhnu potravinářský provázek a navleči na tyč.Některé kusy masa stejně motám provázkem např.plec (v masně rolovaná plec).
Háčky do udírny, 15.8.2012
Mám také koupené nerezové, kus cca 30kč.
Pružinový jateční přístroj na králíky, 24.7.2012
Dobrý den, chtěl bych si koupit jateční přístroj na králíky.Jak králíka usmrtíte.Chitíte za uši a přiložíte mezi uši a oči nebo jak.Není přístroj poruchový?Děkuji, Radek.
Californský králík, 21.7.2012
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s tímto plemenem, jak je náročné na chov a jaké jsou přírůstky u mladých králíků.Děkuji za odpovědi.Radek.
Udírna, 19.7.2012 Obsahuje fotku
Takhle to vypadá hotové.S pozdravem rpstylle@seznam.cz
Udírna, 19.7.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, topeniště udělejte bez roštu z šamotových cihel s vrátky s růžicí pro lepší regulaci teploty.Mám to tak také a je to super.Atˇ se dílo daří.
Uhynuté mláďatá, 15.7.2012
Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo neví proč samice která poprvé odchovala 8 mladých v pořádku a podruhé a potřetí je zadupala.Králíci jsou na klidném místě, tak nevím co sní.Díky za rady rpstylle@seznam.cz
Kokcidioza a napáječka ze pet lahve, 15.7.2012
Děkuji za odpovědˇ,ale mám dávat ten 8-10 týden věku sulfadimidin nebo něco lepšího?Píšete něco o Esb a kde se dá sehnat, také v lékárně?Děkuji Radek.
Kokcidioza a napáječka ze pet lahve, 15.7.2012
Dobrý den, mám také problém s kokcidiozou.ten přípravek Esb se používá až při propuknutí nákazy nebo preventivně.Já dávám 8-10 týdnu stáří do pití sulfadimidin podle návodu a stejně ji některý dostane.Děkuji za rady, Radek.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika