Příspěvky uživatele - 226.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Menší dřevěná udírna, 14.4.2012 Obsahuje fotku
Dobrý večer, dnes jsem vyudil další kousky.Opět moc dobré.Uzení a pivku zdar.rpstylle@seznam.cz
Menší dřevěná udírna, 9.4.2012 Obsahuje fotku
Posílám foto sobotních klobás.
Menší dřevěná udírna, 9.4.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, udírna je předělaná a v sobotu bylo uzení domácích klobás.Vše dopadlo moc dobře.Jsou krásné na pohled a výborné na chutˇ´.Uzení zdar, rpstylle@seznam.cz
Menší dřevěná udírna, 13.3.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, díky moc za odpovědˇ.Ty kamna už tam nejsou.Všechno jsem to zrušil i kouřovod.Byl 2krát lomený a špatně spaloval, ochlazoval se a dehtoval.Nyní bude kouřovod kameninová roura izolovaná vatou na které je folie proti vlhku.Kouřovod bude... celý příspěvek >
Menší dřevěná udírna, 10.3.2012 Obsahuje fotku
Minulý rok jsem dostavěl menší dřevěnou udírnu.Ještě musím dostavět nové topeniště.Prosím o rady a tipy jak na to.
Udírna, 28.2.2012
Dobrý, den chtěl jsem se zeptat jak daleko máte od udírny topeniště a čím máte izolovaný kouřovod.Já budu mít kouřovod kameninovou rouru délky1500mm a průměru125mm, stačí zahrnout hlínou?Délka bude dostačující?Chci udit teplým kouřem.Díky za... celý příspěvek >
Menší dřevěná udírna, 28.2.2012
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat čím máte izolovaný kouřovod u Vaší udírny, a jestli nevadí kameninová roura.Vaše udírna je moc hezká.Díky za rady.rpstylle@seznam.cz
Udírna, 4.2.2012
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli nevadí udírna ze smrkových prken, jsou už očouzevá.Délku kořovodu mám 135cm a průměr 125mm, je to kameninová roura.Je to takhle dostačující?Díky za rady.rpstylle@seznam.cz
Udírna - návod, 29.12.2011
Dobrý den, bylo by možné poslat nějaké fotky Vaší udírny. Děkuji. rpstylle@seznam.cz.
Další diskuze:  11  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika