Příspěvky uživatele - 224.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznámá choroba - klejotok plodů, 3.7.2012
Tak zkuste broskev rozříznout v místě poškození
První broskvoně dozrávají, 2.7.2012 Obsahuje fotku
Já taky, ale ani žlutomasé nejsou k zahození.
Houby z lesa na zahrade, 1.7.2012
Myslím, že se snažíte zbytečně
Nat prez metr a brambory 2 cm, 1.7.2012
Jen jim pak naroste metrová nať, jak popisuje p. Seitl. Jinak, co se týká odrůd, tak já v současnosti sklízím velmi ranné odrůdy a měl-li bych odrůdu Dali, se sklizní bych ještě tak dva týdny počkal.
Nat prez metr a brambory 2 cm, 1.7.2012
Příští rok uberte dusík a přidejte draslík. Nechte větší vzdálenosti mezi řádky.
Padání poupat na paprikách, 1.7.2012
Možná to někdo zavrhne, ale když tak 2*týdně opylím květy paprik ručně malým štětečkem, nemám s násadou plodů problém.
Spring Crest, 29.6.2012
Zřejmě proto není tak rozšířený. Já sám jsem se k Springcrestu dostal omylem školky nebo zahradníka. Po uhynutí Redwinu jsem hledal náhradu, ale mezi žlutomasými odrůdami se zvonkovitými květy. Sháněl jsem Suncrest a zahradník mi ho prodal. Když jsem... celý příspěvek >
Rez hrušňová, 28.6.2012
Z toho bych usoudil, že dobře živený strom v dobrých půdních podmínkách lépe odolává napadení.
Jak vypěstovat velké, masité papriky v méně příznivých podmínkách, 28.6.2012
Papriky pěstuji dlouhá léta. V podnebí Jižních Čech nutně jen ve skleníku. V podstatě nikdy se mi však nepodaří vypěstovat tak šťavnaté a chutné plody, jako jsou z dovozu v prodeji v zimních měsících. Co lze změnit, jaké dávky a jakých hnojiv užít... celý příspěvek >
Rubín - mravenci a mušky nebo mšice, 28.6.2012
Já jen připojím, jak vezmete na Chemstop špachtli, už jí nepoužijete na nic jiného, doporučuji raději nějaké dřívko, to pak můžete vyhodit.
První broskvoně dozrávají, 28.6.2012 Obsahuje fotku
Ano, začínají dozrávat první broskvoně. Dříve to byla u mě bělomasá odrůda Redwin, dnes je to žlutomasá Springcrest.
Spring Crest, 28.6.2012
Osobní zkušenost s F.M.3 nemám, ale podle literatury by měla dozrávat 15 dní před Redhaven, zatímco Springcrest 25 dnů před. Takže ano, Springcrest je ranější o 10 dnů. Oba druhy mají shodně miskovitý typ květu, takže v květu vydrží pokles teplot jen... celý příspěvek >
Spring Crest, 27.6.2012
Ano, právě se začínají vybarvovat plody, do 10 dnů bude ke konzumaci.
Hlávkový salát, 26.6.2012
Pěstujte výhradně jarní salát a ve skleníku. Pokud si slimáky do skleníku nezavlečete sám, nebudou tam a škvoři na jaře ještě nejsou.
Odolný škůdce na rajčatech, 25.6.2012
Myslím si, že jde opravdu o okřídlené mšice. Rajčata zřejmě máte venku a i když je postříkáte Pirimorem, tak další přiletí. Dokud jsem pěstoval rajčata venku, u stěny domu, míval jsem tam těch potvůrek spoustu, ale neřešil jsem to a škody nedělaly.... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika