Příspěvky uživatele - 224.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čo vysadit k muru?, 13.6.2012
Broskvoně.
Borůvky a ostřužiny v lese?, 13.6.2012
Na borůvky se chodí tak od konce června, otázkou ale je, zda letos nepomrzly květy.
Vydatné deště, 13.6.2012
Včera jsem předčasně sklidil  česnek.
Proděravělé listy paprik na záhonu, 13.6.2012
A co zelené housenky? Mohly by být na spodní straně listů, může jich být jen několik a při nebezpečí se pouští na zem, takže zdánlivě nic nenajdete.
Rajcata - z jednoho dve, 13.6.2012
No, já myslím, že může, ale pokud jsou ve skleníku okurky i rajčata vedle sebe, upřednostní okurky. Až je zničí, půjde po rajských. Ta ale podle mě nezničí.
Sviluška na okurkách?, 13.6.2012
No, já jsem si koupil litrové balení Omite, takže ještě dlouhá léta nebudu takovou otázku řešit.
Zdravím, Mirku, nepochybně máte pravdu, jen jsem chtěl zdůraznit, proč obecně je rozšířeno pěstování rajčat převážně s jedním výhonem. Možná bychom se ale mohli shodnout, že vzdálenosti jednotlivých vijanů u velkoplodých odrůd jsou v případě... celý příspěvek >
Ano.
Extrémně malé nebývalé přírůstky 10-ti leté broskvoně - monilioza laxa?, 12.6.2012
Děkuji Vám za radu, dnes jsem prozatím zkusil Wuxal Super, zbytek musím ještě dokoupit.
Sviluška na okurkách?, 12.6.2012
Svilušky se drží především vespod a v pažbí listů. Když už musím stříkat, tak odspodu nahoru a zbytky postřiku se pak dostanou i na vrchní strany listů. Nejvíc napadené listy otrhám.Větší plody zabalím do mikrotenových sáčků.
Rajcata - z jednoho dve, 12.6.2012
Já bych to jako fámu neviděl. Podle mě má pan tchán pravdu. Když porovnáte rostlinu s 1 vrcholem a 2 nebo více, zjistíte, že rostlina s 1 vrcholem má při stejné dosažené výšce více vijanů, jsou mezi nimi kratší vzdálenosti, než u rostlin s více... celý příspěvek >
Extrémně malé nebývalé přírůstky 10-ti leté broskvoně - monilioza laxa?, 9.6.2012 Obsahuje fotku
Využiju diskuze o ohřeju si trochu svojí polívčičku. Na obr. je také desetiletá, v minulých letech každoročně hojně plodící Redhaven očk. na slivoni. Letos žádné výrazné přírůstky, semtam trochu klejotoku. Stav nedobrý. Kdo poradí, co jí chybí,... celý příspěvek >
Molice, 9.6.2012
Tak okurky musíte hnojit, třeba hnojivou zálivkou. Aby zastavily růst kvůli molicím, to se mi nezdá. No, jestli Vám ve skleníku létá třeba stovka molic, tak to už bych také uvažoval o chemii a třeba kedlubny, které jsou před sklizní bych před... celý příspěvek >
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 9.6.2012
Pane Mr. Big. do Vás jsem se trefit nechtěl, neboť, pokud se nemýlím, skleník nemáte, takže si nemůžete vybrat.  Ale co se týká užití chemie v mých 2 sklenících, pak za posledních několik let to byl opravdu jen postřik salátovek proti svilušce a... celý příspěvek >
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 8.6.2012 Obsahuje fotku
Pane PP., jak jste to poznal? Ale je to tak.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika