Příspěvky uživatele - 72.73

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zakrytí jezírka na zimu, 12.9.2014
Ok, odpaření vody by mi ani tak nevadilo, je čím doplňovat :-) a kdyby se vzduchovací kámen nedal do nejhlubšího místa, ale např. jen do 50 cm, aby se voda aspoň trochu okysličila nebo je to zbytečné? Loňskou a zároveň první zimu jezírko... celý příspěvek >
Zakrytí jezírka na zimu, 12.9.2014
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na váš názor ohledně vzduchování. Četl jsem hodně názorů, že vlastně vzduch v zimě ochlazuje vodu. Pokud by to bylo tím, že je vlatně o dost studený než voda v jezírku, pak by přece šlo umístit vzduchovací motorek do... celý příspěvek >
Jak zpřírodnit břeh foliovaného jezírka, 12.9.2014
Také jsem stavěl rychleji než přemýšlel a hlavně dovymýšlel :-) a okraje jezírka "hyzdila" fólie, abych jí zakryl koupil jsem metr širokou bambusovou rohož, kterou jsem položil na folii tak, že přesahuje jak na břeh tak i do vody. Pro začátek jsem... celý příspěvek >
Výroba fosforečnanu železitého pro boj se slimáky, 26.5.2014
fosforečnan železitý prodává firma Vladimír Fiala-FIMA Brno. Ovšem já bych využil stávajících produktů na trhu: výrobce Feramolu má též přípravek Sluxx s cca trojnásobným obsahem účinné látky, cena za kg 215+DPH, ale balení pouze 20kg! Najít firmu,... celý příspěvek >
Ředit lutr před druhým pálením?, 4.9.2012
Pokud mluvím o pachutích, tak nemám na mysli stav, že by kořalku bylo dobré využít tak maximálně např. do ostřikovačů :-) Copak Vaše kořalky jsou ihned po vypálení pitelné? Vaše destiláty se nevětrají několik týdnů ve sklepě? No vidiíte, a myslíte... celý příspěvek >
Ředit lutr před druhým pálením?, 31.8.2012
Zajímavá zkušenost, jen malý doplňující dotaz: jak silný byl 1. pal? My máme cca stejně veliký destilační kotel, první pal máme tak plus/mínus 42%, před druhým palem nic neředíme, ten začíná téct při teplotě 86 st.C. o koncentraci 80%, a kořalka... celý příspěvek >
Udírna na zahradě, 6.6.2012
přesně tak. já jsem zakopal 170cm ocelové a oizolované roury (jsem zámečník ) těsně pod povrch, na jednom konci jsem vykopal díru cca 40x40x40, vyložil jí šamotovejma cihlama, na druhém konci jsem postavil dřevěnou bednu 80x80x80 s horním... celý příspěvek >
Motor Briggs & Stratton 35 Classic, 2.5.2012
A kde se seřizují ty otáčky motoru?Potřebuji trochu přidat.Vím že to neudělám přesně, ale zkusil bych to.Děkuji Krečun
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika