Příspěvky uživatele - 5.52

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva? (2012), 27.4.2012
Choroby zvládám za těch 10let co révu pěstuji, max. 3 postřiky, když nepočítám jarní Sulku. 1 před květem a 2 během léta. Více než plísně zlobilo padlí, ale Falcon to vždy zvládnul. Loni a letos jsem asi 10 keřů, které byly nejméně odolné (Topas,... celý příspěvek >
Tak dáte je už ven?, 26.4.2012
Rajčata už mám v nevytápěném skleníku asi 10 dnů. Ráno je tam stejná teplota jako venku. Poslední týden se u nás teploty klesaly k +5°C a to rajčata snesou. Mám z minulých let vyzkoušeno, že rajčata ani +1°C nepoškodí. Asi za 14 dnů je přenesu ven... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2012), 26.4.2012
U nás v údolí dolní Berounky, už některé odrůdy také otvírají lístky. Nejdříve Arkadia, Vostorg, Rusbol a Nero. Z těch 30 odrůd, které pěstuji se ukazuje, že že letošních -23°C přežily všechny, kromě Afrodidy i když na definitivní konec je ještě... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika