|
Příspěvky uživatele - 79.236
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 9.9.2012  Problém pěstování u nás bych viděl spíš na jaře, když začnou zlobit mrazíky a střídájí se teploty, to myslím škodí všem rostlinám které u nás běžně nerostou, na mém 4 letém stromku jsou patrné omrzliny z letošního jara, příště budu muset použít... celý příspěvek > |  | Poraďte jak hnojit močovinou, 23.8.2012 ny thúje asi 3x ročně hořká sůl místo močoviny |  |
|  | Topfirst, Herman - dotaz, 9.8.2012  Je to hezká velká švestka, trochu tvrdší šlupka, pro mě je až moc sladká, zatím mám švestky tvrdý jak beton. |  | Fíkovník, 26.6.2012 Zajimavá info se sklizní a nějaký foto toho fikovníku by nebylo??? |  | Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 13.6.2012  moruše, zatím málo uvidíme příští rok |  | Dřín - Kazanlak, Shumen, Pancharen, 5.6.2012 Nabídka velkoplodných dřínů, jak jsem zjistil je u nás opravdu mizivá, taky se připojuji s dotazem jestli je někdo pěstuje a s jak velkými úspěchy, popřípadě kde se dají sehnat |  | Dřezovec trojtrnný, 1.6.2012 Díky za info, co teď s tím udělat, ostříhat napadený větvičky a nebo postříkat nějakým jedem??? |  | Dřezovec trojtrnný, 31.5.2012  vůbec mě sem nejdou vložit fotky, Mám ho asi 4 roky a vůbec se o něj nestarám, sem tam namrzne, ale zase obrazí, letos asi pokvete |  | Neznámí škůdci na broskvoni, 29.5.2012 mšice, takže nějaký postři prozi nim |  | Vyžrané pupeny, 21.4.2012 šparná fotka, přijde mi to nějaký spálený, mráz, nebo někdo něčím střikal a doletělo to na švestku? |  |
|  | Fíkovník, 27.3.2012  Pokud se fíkovník pěstuje v nádobě tak je velice žíznivý vypije klidně i 2 litry vody denně, za to se odmění šťavnatými plody a velikou násadou, samozřejmě s tím nehnojit musím souhlasit, U mě v nádobě promrznul v nevytápěné garáži -10 a roste vesele... celý příspěvek > |  | Musa basjoo, 24.3.2012  Už jste vysadili ven banánovníky? nebo jsem to uspěchal? |  | Rakytnik, 13.3.2012  samec rakytniku se probouzí |  | Zimolez kamčatský (kamčatská borůvka) - zmrznutí květů?, 13.3.2012  Totálně omrzlá kamčatka opět obráží tak uvidíme |  | Kadeřavost - postřik dnes?, 13.3.2012  Tak jsem se taky odhodlal a postříkal broskve syllitem 65wp, stejně se mi to zdá brzo, tak tak taky jedna mázlá fotka pupenu |  |
 |
|
|
|