Příspěvky uživatele - 156.221

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Platan, 29.5.2012
Váš dotaz je už sice 6 let starý a asi už platan máte, ale třeba moje rada pomůže ostatním. Letos v dubnu jsem sebrala ze země 2 semena tohoto stromu a celá je zasadila do hlíny, ne moc hluboko. Zdálo se mi, že nějak neklíčí, to bylo asi 3 týdny... celý příspěvek >
Jak na krtka, 20.4.2012
Nám hrabal krtek v jahodách. Prý dělá krtince každodenně téměř ve stejnou hodinu, tak si na něj naše panímáma počkala a jak viděla, že se zvedá hlína, zakopla tam motyku. Krtek je chudák v popelnici, ale nepřijdeme o úrodu jahod. Já bych toto... celý příspěvek >
Drátovec, 20.4.2012
Hlásím výsledky: před včerejškem jsem brambory zahrabala, ale ne moc, abych je pak zase našla, takže vršek kouká napovrchu záhonu. Včera jsem je kontrolovala a ani v jedné nebyla díra, drátovec ani cokoliv jiného. Saláty zatím žijí všechny, tak se... celý příspěvek >
Drátovec, 18.4.2012
Díky, zkusím i ty brambory.
Drátovec, 18.4.2012
Tak už jsem nějakou radu našla - zastrkat do půdy kousky mrkve, košťál zelí, posypat zem vápnem nebo vysadit parazitické hlístice. Zkusím tu mrkev, protože tento postup prý funguje hlavně koncem dubna, kdy drátovec vylézá z hlubších vrstev půdy... celý příspěvek >
Drátovec, 18.4.2012
Dobrý den, potřebovala bych radu ohledně vyhubení drátovce. Máme je ve skleníku, už jsem musela vyhodit třetí hlávkový salát. Našla jsem si tady, že se mají do prohlubně v hlíně nakrájet jablka, že se na to nachytají. Funguje to?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika