|
Příspěvky uživatele - 253.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zastřihnout rynglot Rekord, 5.4.2009 koupil jsem rynglot REKORD, podnož Myrobalán. je to prostě asi 2 metrový "prut". Jak ho mám při sadbě zastřihnout abych vytvořil časem pěknou korunu, pod kterou projedu sekačkou. Děkuji moc za radu-jsem úplný začátečník |  | víte něco bližšího o odrudě švestek Haganta?, 5.4.2009 Nevíte prosím někdo něco bližšího o nové odrůdě švestek Haganta? |  |
|  | jakou vzdálnost mezi švestkami při sadbě?, 5.4.2009 děkuji moc za rady |  | jakou vzdálnost mezi švestkami při sadbě?, 4.4.2009 děkuji za odpověď. No divejte, ja tam mám asi 12 švestek staré cca.30 let o které se nikdo nikdy nestaral, jen sbíral švestky do kvasu. Tyto stromy vytrhat nemůžu (ikdyž bych to nejraději udělal), takže chci nasadit nové švestky JOJO asi jen 4 ks,... celý příspěvek > |  | jakou vzdálnost mezi švestkami při sadbě?, 4.4.2009 potřeboval bych poradit, jak daleko od plotu a v jaké vzdálenosti mezi stromy a jednotlivými řadami vysadit JOJO. dík |  |
|
|
|