|
Příspěvky uživatele - 117.170
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Doporucte hnojivo na podzimni hnojeni, 1.10.2007 Mame letos nove zalozeny travnik a rad bych aby v dobre kondici prezil zimu a zaroven aby zpevnil pudu. Docetl jsem se, ze mam pouzit hnojivo s vetsim obsahem drasliku.
Muzete nekdo doporucit nejaky konkretni typ / vyrobce hnojiva ? Jedna se o cca... celý příspěvek > |  | Elektrická rotační sekačka s mulčováním, 26.9.2007 Mulčování je velmi dobrým doplňkem. Spočítejte si ale kolik živin potřebuje tráva na růst a kolik živin jí vrátíte mulčováním. Chcete mít pěkný trávník, nebo takový, který má po letech většina v okolí? Trávník je dlouhodobá záležitost. To samé s tou... celý příspěvek > |  |
|  | Elektrická rotační sekačka s mulčováním, 26.9.2007 Díky za názor :-) Hnojivo aktuálně používám, ale osobně se mi ten koloběh živin na vlastní zahradě líbí mnohem víc než varianta prznění pozemku nějakou pravidelně nakupovanou chemií. Jak jsem uvedl už na začátku - netrvám na golfovém trávníku a... celý příspěvek > |  | Elektrická rotační sekačka s mulčováním, 25.9.2007 určitě, nějakou literaturu mám, ale praxe je praxe ... |  | Elektrická rotační sekačka s mulčováním, 24.9.2007 Jít vlastní cestou znamená co? Já jenom chci získat co nejvíc informací, právě abych minimalizoval riziko, že koupím krám nebo zbytečně předimenzovanou a drahou sekačku. |  | Elektrická rotační sekačka s mulčováním, 24.9.2007 Trávník je letos nově založený - hřištní směs - máme velkého psa, kterého to doufám po zhoustnutí přežije.
Ad mulčování - moje představa je plus mínus každé čtvrté sekání mulčovat, jinak půjde klasicky posečená tráva do kompostéru. Přijde mi... celý příspěvek > |  | Elektrická rotační sekačka s mulčováním, 20.9.2007 Rád bych pořídil na sekání trávy el. sekačku s mulčováním. Doporučíte nějaký vhodný model? Zahrada je cca 300m2, mírně zvlněná.
Aktuálně používám levný šmejd od Mountfieldu (danajský dar) a likviduje mi trávu - špatně seká i přes nabroušený list,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|