|
Lagerstroemia, 2.8.2016 Take bych rad videl kvetouci lagerstroemii, vite o nejakem kvetoucim keri na jizni Morave? Pripadne kde v tech Zarosicich? |
 |
Lagerstroemia, 1.8.2016 Do Zarosic take obcas jezdim, rada bych se na lagerstroemii podivala, za chvili bude v plnem kvetu :-) v ktere casti Zarosic ji pani mela? Nekde u hlavni silnice nebo v bocnich ulickach? :-) |
 |
|
 |
Lagerstroemia, 9.6.2016 Dobry den, je zde nekdo, koho zaujal pukol okrouhlolisty - lagerstroemia? Mate ji nekdo doma? Konkretne kultivar tonto? Prezimuje Vam dobre? A kde se Vam podarilo sehnat rostlinku/semena?
Dekuji |
 |
Spartium junceum, 8.4.2016 Muzu se zeptat, kde se Vam podarilo sehnat semena? Pripadne kde by se dala koupit/objednat rostlinka? Dekuji |
 |
Podražec velkolistý, 21.2.2016 Zajimalo by me, kolik sazenicek je potreba, aby podrazec pokryl 5 m dlouhou zed? Jak moc se rozrusta do sirky? |
 |
Skalnicky do koryta, 19.2.2016 Dobry den,
rada bych si zalozila skalku do koryta. Se skalnickami nemam zadne zkusenosti, potrebovala bych poradit vhodne miniskalnicky, pripadne nejake kombinace ktere se k sobe hodi... Budou umisteny na jihovychodni stranu...
Dekuji |
 |
Okrasné keře pro včely, 8.1.2015 Dobrý den,
potřebovala bych oddělit část zahrady, kde máme včely a chci kolem nich vysadit "ohradu" z živého plotu. Poradíte mi prosím, které keře tvoří hezké zátiší (pěkně kvetou) a jsou dobrou pastvou pro včely?
Jedná se o... celý příspěvek > |
 |
Pomologie nových odrůd jabloní, 21.12.2014 Na webových stránkách : uloz.to po zadání slova pomologie do horní kolonky prohledat se zobrazí množství starších naskenovaných pomologií ve formátu PDF, které lze zdarma stáhnout do svého počítače |
 |
Staré odrůdy jabloní, 14.12.2014 Schmidtbergerovu renetu jsem našel v nabídce jedné ovocné školky Baumschule Raninger v Rakousku (z jižních Čech je to kousek).
|
 |
Jabloň Lucy, 26.11.2014 Dnes jsem poštou dostal jabloňku Lucy na podnoži M 26 ze školky ve Strážnici. |
 |
|
 |
Dicolor, 9.11.2014 Možná je vysvětlení v tom, že letos všechny stromy začaly kvést velmi brzy. Mám kalendářní záznamy počátku kvetení mých hrušek : r. 2008 - 18.4. r. 2009 - 17.4. r. 2010 - 24.4. r. 2011 - 16.4. r. 2012 - 17.4. r. 2013 -... celý příspěvek > |
 |
Jakou rezistentní jabloň?, 3.11.2014 Já bych volil jako rezistentní náhradu k Ontáriu jabloň Melodie, která je také spíše kyselejší. |
 |
Co je to za odrodu?, 22.10.2014 Dnes jsem našel v nejznámější školce (lokalita UH) jabloň Holiday, kterou pan Miloš považuje za nejchutnější, co měl na zahradě. |
 |
Buxus - je to škůdce či choroba?, 5.10.2014 Pejska nemáme. |
 |
Buxus - je to škůdce či choroba?, 5.10.2014  Ráda bych vás požádala o radu, co škodí mému buxusu. Byl krásně zelený a v posledních týdnech začal schnout a opadávat.
Děkuji za jakékoliv rady. |
 |