|
Co dát na zahradu 10x7m, 500 m.n, 11.10.2012 Asi bazén a pískoviště pro děti. |
 |
Co na zahradu, 7.10.2012 Hryzců máme také požehnaně a mám vyzkoušené, že semenáče napadají nejméně a pak silně rostoucí podnože např. A2. Zatím nenapadají hrušně ať jsou na kdouloni nebo semenáči, třešně a višně. Ze švestek jim u nás chuná nejvíce myrobalán. PaR
|
 |
|
 |
Zakoupené hrušky, 7.10.2012 Erika je opravdu dobrá. |
 |
Za kolik prodat slivovici, 20.9.2012 Také jsem jednu Oskoruši zasadil ale trpí monilií, tak pravděpodobně nebude mít dlouhého trvání. |
 |
TopTaste?, 20.9.2012 Chuť je taková jak píšou i jiní diskutující, při plné zralosti až moc sladká což mně nijak nevadí a čím je zralejší tím lépe jde od pecky. |
 |
TopTaste?, 20.9.2012 Zústane na větvi. |
 |
Slivoň President, 20.9.2012 President jde opravdu do nejlepší chuti, po letošním postřiku Zolone proti moniliové hnilobě ani tolik neplesniví. To co přezraje a bude relativně bez chuti, půjde do sudu. |
 |
Špendlíky, 13.9.2012 Špendlíky na Valašsku šly vždy dobře od pecky, tak jako Domácí švestka. |
 |
TopTaste?, 13.9.2012 My jsme rádi, že nám konečně zapršelo letos je (bylo) na severovýchodě Moravy sucho, které dlouho nepamatuji. Top Tasty jsem otrhal a zase se letos vydařily. Výborná chuť, žádná monilie a odlučitelnost velice dobrá né sice jako u Domácí, Hamanovky či... celý příspěvek > |
 |
Slivoň President, 12.9.2012 Před sedmi lety jsem koupil šest špičáků Hanity. K mému údivu jsem po zapěstování koruny a prvních plodech velkých až 100g zjistil, že místo Hanit mám v sadě Presidenty. Jako klad bych uvedl pravidelnou a vysokou plodnost, každý rok od vstupu do... celý příspěvek > |
 |
|
 |
TopTaste?, 12.9.2012 Čím zralejší Top Taste je, tím jde lépe od pecky. |
 |
Tophit, 11.9.2012 V jaké nadmořské výšce ji pěstujete, myslíte, že se jí bude ve 450m n.m. dařit? PaR |
 |
Rozdíl mezi Ringlí a Blumou, 11.9.2012 Malvazinku mám a když je zralá nezdá se mně nijak moc kyselá. |
 |
Tophit, 9.9.2012 Pane Fialo, ty Aprimiry jsou velice pěkné. Chci se zeptat jakou mají chuť, toleranci k šarce, citlivost k monilii a jiné vlastnosti. Myslím, že bych ji i vysadil. Díky za odpověď, PaR. |
 |
Tophit, 4.9.2012 A je to opravdu Durancie? |
 |