|
Příspěvky uživatele - 129.172
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Angrešt, 2.5.2008 Nevim cím to je, ale vždycky nám agreš chytne padlí, nebo kadeřavost. Nevíte někdo o nějaké odrůdě, která by byla odolná??? Miluju angrešt, ale v dnešní době už se vůbec nedá pěstovat. |  | obrůstání podnože u švestek, 17.11.2007 Mám několik druhů 10 let starých švestek řádně zakoupených v zahradnictví. Na kmenu pod roubem nebo i ze země klidně půl metru od stromu mi vyrážejí plané výhony. Snažil jsem se to vždy ořezat, ale z místa, kde rostl jeden jich příště... celý příspěvek > |  |
|  | Lze využít drtič větví i na ovoce?, 19.9.2007 Kontakt s kovem bych neřešil, pár set kilo jablek tím projede jako fík a pak se to stejně ještě přepálí, protože co je destilované, to zaručeně neškodí zdraví. Zajímalo by mě jak bude vypadat ta drť. Samozřejmě přesnídávku z toho nechci. Přátelé,... celý příspěvek > |  | Lze využít drtič větví i na ovoce?, 18.9.2007 Ahoj lidi, chystám se koupit drtič na větve, tak bych se chtěl zeptat, jestli se dá využít i na drcení ovoce? Hlavně na jabka, zabil bych tím dvě mouchy jednou ranou. zkoušel jste to někdo? Máte s tím zkušenosti? |  | Homelite, Hecht nebo Partner? Co je lepší., 13.8.2007 Vážený pane co vlastníte značku Hecht,podle Vaší odpovědi vyplývá že:1) Hecht rozhodně nevyrábí ani nekontroluje žádná německá firma.2) Společnost WERCO spol. s r.o. má tržby za vlastní výkony cca ve výši do 2% z celkových tržeb, takže produkty.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|