|
Příspěvky uživatele - 64.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bezpecková stolní odrůda Rusbol, 20.5.2015 Děkuji Vám za radu a příspěvek. Celkově to nemá snahu tvořit dlouhý tažeň, spíše hodně košatí a musel jsem první dva roky hodně vylamovat mezi lístky a polovina délky tažně stejně přez zimu zaschla, takže na těch 8 oček se dostat by šlo asi příští... celý příspěvek > |  | Bezpecková stolní odrůda Rusbol, 20.5.2015  Posílám detail úponku |  |
|  | Bezpecková stolní odrůda Rusbol, 20.5.2015  Dobrý den, koupil jsem roubovanou odnož s bezpeckovou stolní odrůdou Rusbol a chtěl bych se po pěti letech, kdy jsem udělal pěknou hlavu poradit, zda není něco špatně. Nejde mě to klasicky do květu, což bych předpokládal u bezpeckové odrůdy, ale... celý příspěvek > |  | Skrátenie stromu o 1/3, 4.5.2015 Jestli je ořešák zdravý - pokud není blízko budovy nebo kde by způsobil újmu na zdraví či majetku, tak bych neřezal. Chce to řádně uvážit celý vzrůst stromu a co říznout a do jakého průměru (silných) větví. Ořešák 40let starý, je celkem mladý. záleží... celý příspěvek > |  | Záchrana ovocných stromů, 13.4.2015 U nás roubování na zakázku provádí mimo jiné i Arbia - ovocná školka v Malenovicích u Zlína.
|  | Cibule, 18.3.2015 Textilka na 1záhonku, na 2 záhoku nebyla, výsledek byl stejný. |  | Cibule, 18.3.2015 Co je na tom pravdy, když se sazečka zasadí později, že na ni nejde vrtalka? V tom případě, kdy zasadit a jak velká cibule se urodí, v jaké kvalitě? Cibule ze semena se mi nikdy nevydařila.
|  | Polokmen ze špičáku, 10.3.2015 Tak to mne také zajímá! Na M9 mi to výše nevyrostlo. |  | Lze již sázet cibuli ze sazečky?, 9.3.2015 Někde už se sadit dá, někde je ještě sníh. Cibuli máte v zemi, vytahovat ji nebudete. |  | Jak se zbavit břečťanu na zemi, 10.2.2015 Jestli je toho moc, asi bych použil chemii. Já s úspěchem použil totální, ale ne ten propagovaný v TV reklamách(Ro... p). Je zbytečně drahý a koncentrace slabší, než u jiných za poloviční cenu. |  |
|  | Co je to za houbu a co s tím, 29.1.2015 Taky se mi ta houba, co je na fotkách, objevila na poraženém ořešáku. Kmeni, který čekal na odvoz.Proto jsem ho nechal nakrájet na špalky a vozit se už nikam nebude.Čeká přikrytý na to, aby prošel přes kamna.
Na zadané otázky nedokážu odpovědět. |  | Kdy ořezat vlašský ořech, 8.1.2015 V Katalogu zahrádkáře 2007 bylo sáhodlouze popsáno.Ořezávat tehdy, kdy má zelené letorosty 15-30cm dlouhé, tj.přibližně v červnu, podle podmínek. Již jsem to někde na tomto fóru podrobně psal. (viz vlákno: Řez ořešáku) |  | Pěstování pryšce křížmolistého, 4.1.2015 Příspěvek je sice staršího data, ale nám to nevadí.
Myslím si, že by ten hryzec si musel,,hryznout" do pryšce.Jeho štáva je jedovatá, jak říkal p.V.Větvička v TV. Pryšec se mi objevil zničeho nic před lety na zahrádce, ale pro jistotu nějaké... celý příspěvek > |  | A za měsíc jsou vánoce, 2.12.2014 A stihli jste zazimovat zahradu a své budovy??? |  | Prasklá kůra, 26.11.2014 Já kmeny zakrývám deskami, vzhlednější by byla ta izolace, jak píše Jirka z Polabí. |  |
 |
|
|
|